2. syyskuuta 2011

Valokeilassa uusi liikuntavastaava

Muu hallitus tentattiinkin jo kesän Lamkoomassa, joita löydätte vielä mahdollisesti mm. koulunne käytäviltä tai LAMKOn toimistolta. Liikuntavastaavan kenkiin loikkasi kesän aikana uusi jalkapari nimeltä Otto Kiviperän jalkapari. Mutta annetaanpa Oton sormien naputella vastaukset tuttuihin tenttikysymyksiin, jotta tiedämme mitä miehen päässä liikkuu.

Nimi, ikä, mistä kotoisin?
- Otto Kiviperä, 21, Raisio.

Mikä laitos, monettako vuotta?
- Liiketalouden laitos ja ensimmäistä vuotta (aloitin 2011 tammikuussa).

Kuvaile itseäsi lyhyesti?
- Olen urheilusta kiinnostunut ja kahviin koukkuuntunut opiskelija. Parin kahvikupin jälkeen lähtee käyntiin lähes päivä kuin päivä. En erityisemmin perusta Salatuista Elämistä ja nytkin ihmettelen kohua, jota kyseinen ohjelma on aiheuttanut. Kaiken muun kivan ja kiiltävän lisäksi puhun monen paikallisen mielestä hassusti! Kyllä, se on se turun murre! Lähetäänkö kaffel? 

Mitä teet LAMKOssa 2011?
- Liikuntavastaava eli järjestän liikuntatapahtumia, kuten syysfutista ja muita turnauksia sekä huolehdin LAMKOn liikuntavuoroista.

Mieleenpainuvin muistosi opiskelijakunnasta?
- Täytyy olla 4-päiväinen wappu, ei sille vaan voi mitään. Tutustui moneen uuteen ihmiseen jo pelkästään silloin!

Mitä suosittelet uutta opiskelijaa tekemään / kokemaan Lahdessa? 
- Opiskelijatapahtumat ehdottomasti tärkeän, ja kun kesä taas iskee, katsastakaa satama ja Pikku-Vesku. Mahottoman mukavia mestoja.

Oton pää on onnistuneesti tyhjennetty. Mikäli haluat sieltä vielä lisätietoja yrittää ravistella, niin älä epäröi tarttua gentlemannia hihasta koulun käytävällä, bileissä tai missä hän vähiten sitä odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti