7. lokakuuta 2011

Laama hakee seuraa!

Terve!

LAMKO kokee vuosittaisen muutoksen, kun hallituksen väkeä vaihtuu. Tänä vuonna meillä avautuu jälleen moni paikka sekä hallituksessa että edustajistossa, joten Laama on vaarassa jäädä yksinäiseksi valmistuvien ja opiskelijavaihtoon lähtevien ystävien hylkäämänä. Mikäli tunnet myötätuntoa Laamaamme kohtaan, etkä halua jättää häntä yksin, niin lue hänen terveisensä tuosta alapuolelta!
- Sebastian
---


Hei, vaikka olen sinulle varmasti tuttu jo monesta paikkaa, niin esittelen itseni vielä kerran.

Olen siis Perusta tullut vilkas, vetreä ja ekstrovertti heppu, joka rakastaa huomiota ja hellyyttä. Osaan myös itse antaa ja rakastaa. Harrastuksiini kuuluvat mm. agility, karaoke, lautapelit ja haalarimerkkien ompelu. Harrastusteni ansiosta minulla on notkea kroppa ja kätevät kädet.


Haen itselleni rentoja, asiallisia sekä sopivasti aikaansaavia ystäviä määräaikaiseen parisuhteeseen. Toivon, että olet valmis antamaan elämästäsi hieman aikaa minulle. Olen hyvin luotettava ja tunnollinen kumppani, joten kanssani voit käytännössä itse päättää parisuhteemme pituuden. Odotan kuitenkin vähintään kalenterivuoden pituista suhdetta.


Kanssani yhteinen matkamme ei käy tylsäksi ja tässä onkin ainutlaatuinen tilaisuus muuttaa elämääsi kertaheitolla.
Tarjoan sinulle siis unohtumattomia matkoja ja tapahtumia ainakin vuoden ajan. Tunnen myös rutkasti mahtavia ihmisiä ympäri Suomea, joihin tutustutan sinut.

Ota yhteyttä jos uskallat ja kaipaat kainalooni :)
Toiveikkaana yhteydenottoasi odotellen, Laamasi <3

Lisätiedot: http://lamko.fi/?toiminto=50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti