16. lokakuuta 2011

Ryhmä liikuttaa

Syksy on jo pitkällä, mutta sehän ei liikkuvaa väestöä haittaa. Kirpakassa syyskelissä on hyvä urheilla ja tämän jo osoitti 12.10. pidetty Syystfutis. Kiitos kaikille järjestäjille ja keväällä kisataan sitten talvisemmissa olosuhteissa!Minusta tuli kesällä liikuntavastaava, koska edeltäjäni joutui kiireiden takia eroamaan. Tilanne oli todella mielenkiintoinen, koska paljon oli sovittu tehtäväksi ja minun yhteyteni Lahdessa ovat ulkopaikkakuntalaisena melko heikot. Taustajoukkoni ovat kuitenkin olleet hyvät ja kaikki sovittu on saatu hoidettua, osa paremmin ja osa vähän huonommin.

Sektorina liikunta on haasteellinen, koska se on monilta osin vielä lapsenkengissä. Tämä kuitenkin antaa myös mahdollisuuksia. Opiskelijoiden palaute ja toivomukset ovat tärkeitä juurikin tästä syystä eli kertokaa rohkeasti toivomuksianne!

Turnaukset ovat tänä syksynä olleet todella suuressa osassa, jo kolmessa lajissa on kruunattu tänä syksynä oppilaitoksemme parhaat ja vielä on kaksi turnausta jäljellä! Tapahtumissa on omat kikkansa, jotta kaiken ehtii tekemään, mutta voisin väittää niiden olevan myös palkitsevimpia. Se tunne, kun näet, että kaikki nauttivat olostaan ja pitävät hauskaa on aivan mahtava. Nopeasta aikataulusta johtuen ei vain saa kaikkea toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Mielestäni liikunnan päätehtävä onkin juuri yhdistää opiskelijoita. Opiskelijakulttuuriin liittyy vahvasti alkoholi, mutta kaikki eivät juo joten on tärkeää, että opiskelijakunta tarjoaa myös vaihtoehtoja! Pidetään siis lippu korkealla ja liikutaan yhdessä! Ryhmässä kuitenkin kaikki on hauskempaa ja yhdessä voimme luoda ympäristön, joka kannustaa kaikkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti