18. lokakuuta 2011

Vapusta se kaikki lähti :)

Pitkän talven kääntyessä pikkuhiljaa kevääksi, minä kiinnostuin siitä mitä muita iloja opiskelu voisi tarjota bileiden lisäksi. Sen suurempia miettimättä osallistuin tutorhakuun ja pääsin ryhmäytysleirille. Se oli ihan loistava kokemus!! Meillä oli hieno porukka ja sain sieltä kokonaisen laumallisen uusia kavereita! :)

Lahen Nelipäiväisen Wapun (elämäni paras vappu!! :D ) aikana vietin paljon aikaa tutorleiriltä tutuksi tulleiden mahtavien kavereiden kanssa. Sitä myötä huomasin vain ajautuneeni hallituslaisten seuraan! :D Myös hallituslaiset osoittautuivat todella hyviksi tyypeiksi ja heistäkin sain uusia kavereita.

Sitten kaikki lähtikin lapasesta. :D Kuulin jonkun puhuvan siitä että huvi- ja kulttuurivastaava on jättäytynyt sivuun kesken vuoden ja tilalle tarvittaisiin toinen henkilö. Seuraavaksi joku tutoreista jo tulikin puhuttelemaan minua ”Ai sinäkö se olet meidän seuraava huvivastaava?”. Muistan mm. kuinka Tauno tuli höpöttämään siitä, että olen tervetullut joukkoon. Nauroin vain kaikille noille löpinöille ja ajattelin hiljaa mielessäni ”Kattokaa, ku mä lähen mihkää hallitukseen”. Lähinnä koko jutun piti olla vitsi, tai ainakin minä luulin niin…

Mutta kuinkas siinä sitten kävikään?! Hyvinkin pian huomasin istuvani edustajiston kokouksessa. Nuija lyötiin pöytään ja äkkiä tajusin tuskailevani perehdytyskansion parissa, kun muut nauttivat kevään lämmöstä ja auringosta :D


Viimeiset viisi kuukautta ovat kuluneet yllättävän nopeasti.

Hallitukseen liittymiseni iski todella tajuntaani kesän lopulla, kun Fuksiaisia oli alettava kasaamaan kokoon. Oli aika ruveta pelkän miettimisen ja suunnittelemisen sijaan tekemään kaikkea konkreettista. Kaikki tuntui alkuun pelkältä sekasorrolta ja kovin jännittävältä. Esimerkiksi ensimmäiset tapaamiset rastibaarien ravintolapäälliköiden kanssa hermostuttivat. Eihän se ollut ollenkaan kamalaa!! Ravintolapäälliköt olivat todella mukavia ja yhteistyöhaluisia! :)

Kova ja pitkä aherrus Fuksiaisten eteen kyllä kannatti ja palkitsi; opiskelijoita oli paljon liikkeellä ja todella moni oli innostunut urheiluteemasta. Senssissä oli ilo katsella opiskelijoiden määrää ja kuinka hauskaa kaikilla näytti olevan! :)

Nyt Fuksiaiset on jo kaukana takanapäin. Taakse ovat jääneet myös jo toiset bileeni, Laamajaiset! Marraskuun bileitäkin puuhataan jo kovaa vauhtia :)

Riemulla ei ollut rajaa, kun Laamarit oli tulostettu ja niitä piti ruveta leikkaamaan! Tosin en olisi ikinä selvinnyt sadan laamarin leikkaamisesta ja kuminauhojen sitomisesta ilman jaostolaisten ja Sebun apua. :) Laamajaisetkin yllättivät minut iloisesti odotettua suuremmalla kävijämäärällä! :)

Vuosi sitten tähän aikaan en edes erottanut LIROa ja LAMKOa toisistaan. Suurin stressi oli bileiden lähestyessä laitanko päälle haalarit vai omat vaatteet! :D
Tämä on siis ollut aivan uskomaton tunne, kun olenkin vastuussa ja järjestämässä kaikille muille bileitä ja olen joutunut miettimään aikatauluja, haalarimerkkejä, julisteita, ohjelmaa, teemoja ja kaikkea mahdollista bileisiin ja muuhun hallitustyöhön liittyvää!

Näinkin lyhyessä ajassa kaikkeen siihen kiireeseen ja hässäkkään on jo tottunut. Vuosi on pikkuhiljaa lopuillaan, ja väkisinkin mieleen joskus juolahtaa kuinka olennaiseksi osaksi LAMKO ja siinä toimiminen on tullut elämää ja opiskelua. Nyt kun kokonaisuus alkaa pikkuhiljaa hahmottua, niin tämä todella alkaa tuntua siltä omalta jutulta. Vaikka tämä välillä on stressaavaa ja aikaa vievää, niin kaikki vaiva on ollut sen arvoista. LAMKOn kautta olen tavannut paljon ihmisiä, monesta on tullut tärkeitä ystäviä. Jo tämän vajaan puolen vuoden jälkeen olen monia kokemuksia rikkaampi ja rohkeampi! :)

<3: Paude (Ja jes!! Kiitos Aylalle, joka keksi mulle kerranki kivan lempinimen!! <3)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti