29. marraskuuta 2011

Tirehtöörit vaihtuu, sirkus jää

On tullut jälleen aika vuodesta, jolloin tulee pimeää ja sataa vettä sekä toivottavasti lopulta lunta. Se ei kuitenkaan ole kaikki, mitä tämän vuoden loppu tuo tullessaan. LAMKOssa tulee tapahtumaan suuria muutoksia, kun kaksi pitkän linjan toimijaa jättää tehtävänsä. Ilman heitä tilanne olisi aivan toinen, eli kiitokset Marianna Rantaselle ja Sara Etolalle!

Viime viikolla valittiin uusi puheenjohtajisto ja voin sanoa, että LAMKO jää hyviin käsiin, vaikka allekirjoittanut valittiinkin edustajiston puheenjohtajaksi! Täytyy kyllä silti myöntää, että minulla ja Eero Leinosella (uusi hallituksen puheenjohtaja) tulee olemaan suuret kengät täytettävinä, mutta en hetkeäkään epäile, ettemmekö pysty siihen. Onhan meillä kenties paras porukka nyt kasassa!

Viimeisin puoli vuotta on kulunut liikuntavastaavana ja vaikka välillä on pitänyt juosta pää kolmantena jalkana, niin on se ollut sen arvoista. Porukka, jonka kanssa olen päässyt toimimaan, on ollut aivan mahtavaa, ja olen saanut matkan varrella monia uusia tuttavuuksia – jopa ystäviä.

Uusi vuosi ja uudet kujeet on vanha ja paljon käytetty sanonta, mutta minusta se sopii tähän tilanteeseen todella hyvin. Olen ollut Lahdessa verrattain vähän aikaa ja silti olen ehtinyt olemaan jo monessa mukana, mutta en edes kotiseudullani voinut uskoa saavani osakseni tällaista tehtävää. Se ajatus, että minuun luotetaan näin paljon, on todella mahtava. Aikomukseni on jatkaa sitä positiivisen kehityksen linjaa, joka on aiempina vuosina luotu, mutta se ei ole yhden miehen, edustajiston tai edes hallituksen urakka. Te kaikki opiskelijakunnan jäsenet tulette olemaan avainasemassa ja toivon, että kun saatte ajatuksia tai teille tulee toiveita, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti