4. joulukuuta 2011

Huvijaosto on korvaamaton apu

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika antaa kiitokset kuluneesta vuodesta. Tai no mun kohdalla vain puolesta vuodesta, koska aloitin huvi- ja kulttuurivastaavana vasta toukokuussa. Mutta tapahtumaa, menoa ja erityisesti opittavaa on ollut niin paljon että siitä olisi riittänyt tekemistä ihan koko vuodelle! :)


Suuri ja vilpitön kiitos kuuluu huvijaostolle! <3
En väheksy muiden työpanosta lainkaan, mutta suurista suurin ja lämpimistä lämpimin kiitos kuuluu Mikalle, Markukselle, Pasille, Juholle ja Lauralle. Tämä jaoston ”vanha” osa sinnittelee mukana sekavasta alusta loppuun saakka (osa livahti jo työharjoitteluun, mutta se on annettu anteeksi ;D ) :)

Toukokuusta suurin piirtein fuksiaisiin asti kaikki oli hyvin sekavaa. Koko ajan tuli uutta tietoa ja kaikkea sellaista, joka ei ollut käynyt mielessäkään mutta oli hyvin olennaista bileiden onnistumisen kannalta. Kaiken sen hulinan keskellä olisi pitänyt osata ohjata ja opastaa jaostoa. Mutta miten sitä voisi muille kertoa mitä tehdä kun itsellekkään ei ole kokonaisuus selvä?! Huvijaosto jäi valitettavasti hyvin vähälle huomiolle siinä kaikessa rytinässä.

Fuksiaisten jälkeen päätin suunnata enemmän huomiota ja aikaa jaostolaisille. Pidimme palaverin, jossa pyysin jaostolaisia rehellisesti kertomaan mitä he halusivat jaostotoiminnalta ja olettivat minun tekevän. Samalla otin myös selvää siitä miten paljon he halusivat ja kykenivät käyttämään aikaa jaostotoimintaan. Kyseisen jälkeen ainakin mun mielestä asiat lähtivät sujumaan paremmin! :)

Huvijaosto on ollut korvaamaton apu ja tuki bileiden järjestämisessä ja pyörittämisessä. Bileiden suunnittelu ja askartelu on ollut jaoston kanssa todella hauskaa. Yksinään askartelu ja suunnittelu olisivat olleet hyvin tylsää. Enkä olisi edes pystynytkään yksinäni askartelemaan esimerkiksi sataa laamanaamaria!! :D Jaostotoiminta on myös opettanut paljon ryhmässä työskentelystä ja ryhmän ohjaamisesta.
Ja tässä vaiheessa voin varmaan tunnustaa, että olisin ollu parikin kertaa pahassa pulassa ilman toimivaa jaostoa ;D

Jaoston kanssa toimiminen on ollut kovin antoisaa ja hauskaa J Sen kautta olen tutustunut uusiin mahtaviin ihmisiin ja saanut uusia kavereita. Välillä oikein odotan seuraavaa jaostotapaamista! :)

Ensi vuonna jaostosta vapautuu tilaa uusille mahtaville tyypeille ja uusille loistaville ideoille. Toki jaostossa nähdään ensi vuonna vanhojakin tekijöitä, mutta toivottavasti myös uudet innostuvat ja rohkenevat ottaa osaa tähän hupaisaan jengiin!! <3 :)

Vielä kerran kunnon halaukset ja suuret kiitokset kaikille huvijaostolaisille tästä syksystä!! <3

<3lla: Paude

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti