21. joulukuuta 2011

Puheenjohtaja tutuksi

LAMKO saa ensi vuodelle joukon uusia toimijoita. Isoimmat kengät pääsee täyttämään tuleva hallituksen puheenjohtaja Eero Leinonen. Moni ei nimen lisäksi muuta hänestä välttämättä tiedäkään, joten otetaanpa selvää, millainen mies onkaan kyseessä.

Kuka olet ja mistä tulet?
- Olen Eero Leinonen ja ikää on kertynyt se 26 vuotta. Olen alunperin Padasjoelta, joten jatkan padasjokelaisten puheenjohtajien perinnettä! Lahdessa olen asunut kohta kymmenen vuotta ja kovin olen jo juurtunut tänne.

Mitä opiskelet ja mikä sinusta tulee isona?
- Opiskelen liiketalouden alalla Business Information Technologya toista vuotta. Näin ikinuorena en osaa sanoa, milloin tulen saavuttamaan sen iän, että pitäisi olla iso. Tulevaisuudessa uskoisin päätyväni projektiluontoisiin töihin Suomessa tai ulkomailla, tai sitten lähden Rovaniemelle eräoppaaksi. Vaihtoehtoja on niin monia!

Kuinka ihmeessä päädyit LAMKOn uudeksi puheenjohtajaksi?
- Se, kuinka päädyin LAMKOn uudeksi puheenjohtajaksi, on paljon kohta entisen VPJ:n Sebastian Ratun ansiota. Satuin kerran syksyllä paikalle (myöhässä!), kun hän oli pitämässä infoa tutoreille hallitukseen hausta ja siinä se mielenkiinto sitten heräsi. Loppu on historiaa.

Taidat olla muutenkin melko aktiivinen?
- Aktiivisuus on verissä, aina on sellainen tunne, että pakko tehdä jotakin. Nyt opiskellessani olen ollut mukana erinäisissä projekteissa ja viimeisimpänä on DuuniExpo 2012 -messuprojekti. DuuniExpo-projekti jatkuu vielä ensi vuonna muutaman kuukauden, joten pitää repiä itsestä se viimeinenkin aktiivisuus vuoden alkuun, kiirettä tulee olemaan!

Olet jo päässyt tutustumaan tulevaan hallitukseesi. Miltä vaikuttaa?
- Olen jo hetken päässyt tutustumaan uusiin hallituslaisiin ja täytyy sanoa, että odotan innolla ensi vuotta ja sen tuomia haasteita! Hallitus on todella motivoitunut ja monipuolinen, sillä sieltä löytyy edustusta monesta eri laitoksesta ja alalta. Tämä tuo automaattisesti eri näkökulmia LAMKOn asioihin ja pystymme täten paljon paremmin valvomaan kaikkien opiskelijoiden etuja.

Mitäs kaikkea te olette jo ensi vuodelle keksineet?
- Pidetään vielä suuret keksinnöt piilossa. Nyt keskitytään enemmän siihen, että saadaan perehdytykset hoidettua ja heti alkuvuodesta homma pyörimään. Tässä on tiukka aikataulu koulutuksien kanssa, ja jokaisella meistä on vielä paljon asioita opittavana.

Oletko saanut hyviä vinkkejä vanhoilta toimijoilta vai pikemminkin pelottelua?
- Hyviä vinkkejä on tullut joka suunnasta, eikä kukaan ole pahemmin pelotellut. Kaikki ovat kovasti yrittäneet kannustaa ja tehneet selväksi, että uusi vuosi ja uudet kujeet!

Kerro vielä viime hetken fiilikset ennen pj-uran alkua ja terveiset opiskelijoille!
- Tällä hetkellä fiilikset ovat hieman sekavat, koska koulutusta on ollut niin paljon. Menee hetki, että saadaan kaikki tämä tieto järkevään muotoon pääkopassa. Muuten odotan innolla alkavaa vuotta ja sen tuomia haasteita! Kaikille opiskelijoille toivotan rauhallista joulua ja hyvää uuttavuotta! Tervetuloa juttelemaan ensi vuonna ihan vaikka huvin vuoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti