8. joulukuuta 2011

RAKKAAT TUTORIT!

Vuosi on kohta pulkassa ja mä haluan nyt omasta ja Heidin sekä Aylan puolesta kiittää teitä !

Näistä hassunhauskoista hetkistä mitä ollaan teidän kans saatu jakaa. Yhdessä on kehitetty toimintaa ja toivottavasti ei ole vain minun mielipiteeni, mutta tutorit ovat paljon tiiviimpi ryhmä, kuin ennen.

Olen itse sitä mieltä, että tämä johtuu kahdesta onnistuneesta ryhmäytymisleiristä Nämä leirit järjestettiin tutorkoulutuksien yhteydessä ja kestivät yön yli. Leirin ideana siis on, että uudet koulutetut tutorit pääsivät verkostoitumaan keskenään, joka taa auttaa heitä toimimaan jatkossakin yhdessä. Noniin toivottavasti se selvensi ihmisille miksi mejärjestämme tällaisia leirejä.

Sekä keväällä että syksyllä mukana oli paljon innokkaita tutoreita: kevään leiriltä bongattiin muun muassa meidän nykyinen huvivastaavamme ja myöhemmin myös liikuntavastaavamme mukaan remmiin. Syksyn leiriltä puolestaan löytyi muutama ensi vuoden hallituslainen.

No mitä siellä leirillä sitten tehdään?

Parisen viikkoo sitten perjantaina, lähdettiin noin puolilta päivin Padasjoelle. Perille päästessä purettiin bussista tavarat, jokanen kuskas omat tavarat punkkaan ja tietty me emot sitten laitettiin tarjolle jotain pientä purtavaa (mhhh.. kahvia).

Kahvin jälkeen tutorit jaettiin viiteen eri ryhmään, joissa he sitten tekivät kaiken maailman hassuja juttuja ja hieman kilpailivat keskenään.Ensin jakauduttiin ryhmiin!


Sitten askarreltiin
Kun ryhmälle saatiin tehtyä hienot kyltit ja nimi, lähdettiin kiertämään erilaisia rasteja tutorointiin liittyen. Rasteilla jouduttiin esimerkiksi miettimään erilaisia tilanteta joihin tutor voi joutua.
Suunniteltiin ryhmäytymistapahtuma
Kehiteltiin kv-tapahtuma
Luotiin tutorräp
Lisäks harjoteltiin esiintymistä, mietittiin ryhmäytymisleikkejä ja vastattiin LAMKO-LAMK -visaan.

Kun rastit oli kierretty, tarjoiltiin päivällinen joka oli yllätys, yllätys, broilerikiusausta

Jee Jee!!! :D
Ja haettiin vähän lämpöä ja läheisyyttä.

Perjantai illalla rastit sitten käytiin osittain läpi ja miettiin yhdessä ratkaisuja tutorin ongelmatilanteiden ratkaisuihin, kuunneltiin tutorräpit, suunnitelmat erilaisista ryhmäytymistapahtumista, ponileikkiä unohtamatta :)

Virallisen ohjelman jälkeen oli sitten saunomista ja yleistä henkailua.


Voittajan on helppo hymyillä
Pelailtiin...

Mopattiin.. :D
Kuntoiltiin...
Allekirjoittanut valvoi taas kolmeen ja kuunteli mitä hulvattomia vitsejä ja juttuja joiden jälkeen heräsi aamulla pirteänä muiden kanssa keittämään kahvia. Ainiin ja paistettiin me lettujaki ja Ayla paisto hei välillä jopa kolmella pannulla..... Aika kova täti!

Lauantaina sitten siivottiin paikat ja palattiin Lahteen.

No eipä mulla nyt muuta.. On ollu hienoa saada jakaa teitin kans tää vuos ja toivottavasti ootte yhtä aktiivisia ens vuonna.

Kiitos, ootte mulle rakkaita!

Terveisin: Vielä kaikkien tutoreiden äiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti