11. joulukuuta 2011

Vuosi loppuu jihaa!
 
Nonniin, lukuvuosi koulun penkillä alkaa olla nautittu ja pian koittaa joulu monien lahjojen kera. Sitä ennen saa kuitenkin viettää runsaasti pikkujouluja, jottei se odottavan aika kävisi pitkäksi. Toisaalta tämähän on joulukuu, joten ei kai pidä odottaakaan muuta kuin yhtä joulua kokonaisten 31 päivän ajan. On muuten vähän epäreilua se, että Ville viis-vee ei voi viettää pikkujouluja samanlailla ja sen joulukuu tuntuu varmaan 310 päivältä jouluaattoa odotellessa. Toisaalta hyvää kannattaa odottaa. (Toivottavasti Ville viis-vee ei saa paskoja lahjoja)


 
Joulu siis antaa, mutta kyllä se myös ottaa. Ainakin ottaa voimille se lahjojen ostaminen, kun mielikuvitus niitten suhteen on täysi pyöreä n0lla ja mummojakin pitää kiilata kyynärpään voimin kaupoissa. Omassa tapauksessa minulta otetaan myös ne mukavat edut, joista sain nauttia LAMKOn hallituksessa ollessani. Toisaalta onhan se hyvä, että toisetkin pääsee niihin käsiksi. LAMKOon valittiin siis uudet tekijät ja toivotankin heille hauskaa vuotta 2012! (muistakaa nauttia työsuhde-eduista täysin rinnoin!)

Oma vuosi oli LAMKOssa mahtava ja sitä tulee varmasti ikävä, enkä voi olla harkitsematta palaamista tähän sirkukseen vaihtoni jälkeen. Vuoden aikana sai paljon uusia kavereita, ystäviä, kokemuksia ja ruokaakin. Pääsin koulutuksiin ja seminaareihin, jotka kerta toisensa jälkeen avarsivat omaa näkemystäni milloin mistäkin asiasta. LAMKO on siis antanut huikean boostin henkiseen kasvamiseen ja kykyyni hoitaa monia erityyppisiä tehtäviä, sekä tuonut järjettömän kokoisen annoksen sisältöä elämääni. Nyt on kuitenkin aika pitää pieni paussi ja katsella ensi vuonna sitten lisää.

Tiedossa on siis uusi vuosi, uusi porukka ja uudet mahdollisuudet. Tulen seuraamaan hyvin tiiviisti ja innolla, että mitä Lahdessa saadaan aikaiseksi opiskelijan hyvinvoinnin eteen. Muista sinäkin, että kuka vaan voi itse vaikuttaa kunnollisen opiskelijakulttuurin esiin nousemiseen. Pitäkää siis haalareita vaikka läpällä random koulupäivänä, hengailkaa yhdessä, järjestäkää tapahtumia, harrastekerhoja, tempauksia, ihan mitä vaan. Vaikka yliopistot ovat mielestäni yliarvostettuja paikkoja, niin kyllä niiden opiskelijakulttuuri on kadehdittavaa katseltavaa. Onneksi meidän ei tarvitse kuitenkaan murehtia, vaan tehkäämme LAMKin opiskelijan elämästä Suomen mielenkiintoisinta ja hauskinta!

PS. 14.12. ois yhdet pikkujoulut https://www.facebook.com/events/209523059123684/

Hyviä pikkujouluja toivottaen,
- Tuleva ex-vpj Sebu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti