16. tammikuuta 2012

Liikuntaa kaikille!


Hei teille kaikille LAMKin opiskelijoille! Ajattelin vuoden ensimmäisessä blogissani kertoa itsestäni uutena liikuntavastaavana, sekä kertoa millaisia visioita minulla on.

Eli minä olen Miika Mäkitalo, 20-vuotias pojankloppi Lahesta (en ole Lahdesta, vaan Lahesta). Opiskelen fysioterapian koulutusohjelmaa Hoitajankadulla. Itse olen urheillut koko elämäni, päälajina jääkiekkoa, mutta on tullut myös hutkittua monia lajeja golfista judoon. Ironista kyllä, uusi liikuntavastaava konkkaa tällä hetkellä keppien varassa (joku saattaa kertoa huhuja liukastumisesta Senssissä, mutta en kommentoi, koska en muista).

Olen todella positiivisesti yllättynyt järjestötoiminnan haasteista ja innolla käyn työstämään omia ideoitani toimintamalliin sopiviksi.

Olenkin asettanut omalle toimijavuodelle (toivottavasti ei viimeiselle) seuraavan päätavoitteen: Tytötkin on saatava liikkumaan! Olen lyhyellä opiskeluaikanani kuullut tytöiltä palautetta kuinka liikunta on suunnattu enemmän pojille. Tottahan se on, aika iso kynnys saattaa olla tytöille mennä sekavuorolle pelaamaan esimerkiksi Futsalia. Tähän on kuitenkin tulossa muutos.
Tytöt, ajatelkaa! Kohta alkaa jooga! Sovittelut ovat loppusuoralla ohjaajista sekä tiloista ja kohta päästään tositoimiin! Vuoden aikana pyritään myös kehittämään muutakin VAIN tytöille suunnattua liikuntaa.


Muistutuksena vielä kaikille, että Hankifutis kolkuttaa jo ovella!


Muistakaahan tsekata Facebookista lisätietoja!
Jos teille herää minkäänlaisia kysymyksiä, ehdotuksia tai risuja liikuntaa koskien, ottakaa reilusti yhteyttä! Minä en pure!

Liikuntavastaava Miika Mäkitalo
044-5700714
liikunta@lamko.fi

Liikuttavaa vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti