14. tammikuuta 2012

Tutorvastaavat valmiina toimintaan!

Kirjoittajat ovat hallituksen uudet toimijat - Tutorvastaava ja kansainvälisyysvastaava.

Tutorvastaava Kansainvälisyysvastaava

Minna Pekonen Tiia Salminen

Eri alojen tutorvastaavat saivat koulutuksensa tiistaina 10.1. Suurin osa oli uusia kasvoja, mutta paikalla oli pari sitkeää sissiäkin, jotka jatkavat ahkerasti toimintaansa.

Koulutukseen toivat omat haasteensa myös vuoden 2012 hallituksen uudet tutor ja kv-vastaavat, jotka olivat välillä yhtä pihalla kuin koulutettavatkin. Ratkaisu? Opiskelimme yhdessä koulutuksessa esiin tulevia asioita, tukenamme LAMKO:n tutorsihteeri Heidi Hujanen.

Koulutus oli hyvä aloittaa tutustumalla toisiimme paremmin, sillä olimme nähneet toisemme vain kerran aikaisemmin. Halusimme myös luoda yhteiset pelisäännöt, jotta yhteistyö

tulisi sujumaan hyvin tulevaisuudessa. Jaoimme tutorvastaavat kahteen ryhmään, joiden tehtävänä oli vastata kolmeen kysymykseen:

Mitä odotan Minnalta ja Tiialta?

Mitä odotan tutoreilta?

Mitä odotan toisilta tutorvastaavilta?

Monenlaista asiaa tuli ilmi, mutta molemmat ryhmät olivat samaa mieltä siitä, että yhteistyö ja luotettavuus esimerkiksi viestien vastaamiseen olivat tärkeitä pointteja. Me kaksi ja Heidi puolestaan vastasimme kysymykseen: Mitä odotamme tutorvastaavilta? On kai sanomattakin selvää, että kohtia oli paljon. J Tärkeimpiä kohtia olivat kuitenkin tavoitettavuus, luotettavuus ja rehellisyys. Lopuksi meidän porukan kirjoitti tavoitteita vuodelle 2012, ja yhdeksi tärkeimmäksi tavoitteeksi asetettiin hyvä tutorrekry!

Tunnelma koulutuksessa oli leppoisa ja kaikki paikallaolijat odottivat tulevaa vuotta ja sen mukanaan tuomia haasteita - muutama vallihauta on taas ylitettävänä, mutta emmeköh'n selviä niistäkin sotasankareina. Onhan meillä ihanat tutorvastaavamme, tutorimme sekä tietenkin muut hallituksessa toimijat! Jokainen vuosi on erilainen, mutta me haluamme tehdä vuodestamme ikimuistoisen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti