9. tammikuuta 2012

Viimeinen hallitus

Niin kuin Miika viikonlopun Perinteensiirrossa sanoi, tämä kahdeksan hengen porukka taitaa jäädä LAMKOn viimeiseksi hallitukseksi. Eikös se niin ollut, että maailmanloppu tulee tänä vuonna?

Tuhoisan talvipäivänseisauksen (21.12.2012) ennustuksista huolimatta LAMKO jatkaa toimintaansa - onhan meillä vielä lähes vuosi aikaa ! Siispä perjantaina 6. tammikuuta uusi ja vanha hallitus ahdettiin neljään autoon, ja porukka lähti köröttelemään kohti Heinolaa ja Saksalan leirikeskusta. Viikonloppureissun ideana siis oli ottaa kokeneemmista kaikki hyöty irti (viime hetken vinkit), ennen näiden siirtymistä taka-alalle (vaikka eiköhän siltäkin suunnalta jeesiä edelleen saa, jos vain on sen tarpeessa:))


Perillä meidät laitettiin heti raapustelemaan ajatuksiamme paperille (käsi kramppaa vieläkin). Kyllähän niitä ideoita tulikin, että odottakaapa vain LAMKilaiset, mitä maailmaa mullistavaa olemme täksi vuodeksi kehittäneet! Pitää vain toivoa, etteivät ideamme olleet liian kaukaisista galakseista..

Kaiken kaikkiaan reissu taisi kaikkien mielestä olla oikein onnistunut, vaikka Pauliina joutuikin lumipesun uhriksi ja yöunet jäivät kaikilla melko lyhyiksi.Tuimia katseita..

..mutta mitä muuta voi odottaa, kun laitetaan sama porukka moneksi päiväksi neljän seinän sisään ?Viimeisen ja toiseksi viimeisen hallituksen pakollinen (ja ansaittu!) lepotauko
- Katariina
   LAMKOn vt. viestintävastaava


Ainiin, malttakaas lukea vielä hetki. Jos ketään _yhtään_ kiinnostaa esimerkiksi
     *napsia valokuvia
     *väsätä videoita
     *kirjoittaa Lamkoomaan
niin ottakaa yhteyttä: viestinta@lamko.fi tai 044 570 0713

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti