16. toukokuuta 2012


Pikku-Vesku ei petä

Tässä sitä elätään vuoden parasta aikaa (henk.koht mielipide, ei LAMKOn linjaus) – koko kesä vielä edessä. Osa on jo päässyt kesäloman viettoon, mutta itselläni on vielä loppupuristus edessä; viimeinen tentti ja yritysportfolioseminaarit. Näiden lisäksi päätä ei onneksi rassaa pahemmin muu kuin – mitä tekisin kesällä?
Pikku-Veskun Kate Winslet
Kesätöiltä jää aikaa muullekin elämälle, joten nyt on vain se valinnan vaikeus. Vietänkö kesän kaupungissa vai lähdenkö ihailemaan maalaismaisemia? Mihin suuntaan kesän pakollisella road tripillä? Juhlinko juhannusta festareilla vai grillailenko leppoisasti kesämökillä? Itseni tuntien tämäkin kesä menee niin, että elokuun lopulla huomaan, etten ole ehtinyt tehdä mitään mieleenpainuvaa. Ehkä kesäloman ei kuitenkaan tarvitse olla ihan täyteen buukattu, kesällä on lupa vain kärventää ihoa, läiskiä itikoita ja kauhoa vettä järvessä.
   
Jos itse mietit, missä lojuisit kesän, niin yksi varteenotettava paikka on tuttu ja turvallinen Pikku-Vesku. Pikku-Veskun ruohikolle mahtuvat makaamaan kaikki halukkaat, sataman laivat ja kahvilat ovat vain kivenheiton päässä ja silmäniloa löytyy ohi juoksevista kesämiehistä ja –naisista.

 Pikku-Vesku ei petä!

- Viestintävastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti