25. syyskuuta 2012

Syksyn sävelet.

Kesä on ohi ja harvinaisen nopeastikin vielä. Miten tässä käy aina näin? Toukokuussa ollaan ihan innoissaan, että kohta on kesäkesäkesä ja sitten syyskuu tuleekin jo yhtä yllättäen kuin nyrkki torin grillijonossa moikkaamaan.  Noh, eipä auta valittaminen. Syksy on kaunista aikaa!

Pakollinen kuva syksystä (From teh interwebs).

Mitkä ovat tämän syksyn sävelet sitten? Tämän vuoden toiminnan viemistä kunnialla loppuun. Ensi vuoden toiminnan suunnittelua. Uusien aktiivien rekrytointia ensi vuotta varten. Nämä kolme asiaa ohjailevat syksyä ja sen toimintaa. Ohessa pitäisi myös miettiä vähän itseäkin ja sitä mitä vuoden vaihteen jälkeen tulee tekemään. Pitäisiköhän sitä oikein palata takaisin koulun penkille vai olkoonko se mysteeri vielä?

Oli miten oli, tartun tässä kirjoitteluni loppuosassa vielä vähän uusien aktiivien rekrytointiin. Aihe on tärkeä sen takia, koska haluamme kuitenkin LAMKOn toiminnan jatkuvan vahvana tulevana vuonna ja tarjoavan Teille arvon jäsenille huippuluokan palveluita!

Viime viikolla alkoi edustajiston haku, tällä viikolla alkoi tutorhaku ja kokoajan on käynnissä hallitushaku. Paljon on siis meneillään ja toivottavasti löytyy aktiivimmat aktiivit LAMKOn toimiin! Jos tätä raapustelua lukiessanne mietitte, että olisiko minusta hakemaan LAMKOn aktiivitoimintaan niin suosittelen nykimään tämän hetken aktiiveja hihoista ja kyselemään mitä se toiminta on.Opiskelijakunnat, kuten LAMKO, tarjoavat paljon erilaisia mahdollisuuksia tehdä asioita koulun ohella. Suurin osa niistä asioista voidaan katsoa työkokemukseksi ja niistä oppii paljon sellaista, mitä ei välttämättä koulun penkillä opi. Jotenka kannustan Teitä olemaan aktiivisia, mitä ikinä teettekin. Se palkitsee aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti