17. lokakuuta 2012

Huvituttaa


Huvilaama esittäytyy

Heippadei vaan kaikki. Sarjassamme ”Laama blogaa” on tällä kerralla vuorossa Huvilaama, eli vuorossa on vain kuivaa tekstiä ilman huumoria.

Innolla mukaan toimintaan


Tulin mukaan Lamkon touhuihin kesken kaiken, kun  edellinen huvivastaava kirjautui suljetulle osastolle. Lähtiessäni pois hullujen huoneelta, kuulin sulkeutuvien porttien takaa kimakan naurun ja huudahduksen ”Kiehkiehkieh you’re next!”. Lisäksi ystävällinen puheenjohtajamme kannusti minua sanomalla, että ”Kyllä sä Ville ainaki viikon kestät.”. Eli ei mitään paineita ja sitä rataa. No ei vaan. Koko hallitus ja entinen huvivastaava olivat alusta asti kannustamassa ja auttamassa minua uusissa hommissa. Kiitos siis heille! J

Ensimmäinen koitokseni oli syyskuun Fuksiaiset, joista onkin jo kiitokset, kumarrukset ja kritiikit jaettu. Tapahtuma meni saadun palautteen mukaan varsin loistokkaasti, joten kiitos teille! Paljon parempaa avausta näihin hommiin ei olisi voinutkaan saada.

Seuraavat pippalot olivatkin viime viikolla liikuntajaoston kanssa järjestetty yhteistapahtuma Syysfutis + Laamajaiset. Tapahtumien järjestelypuuhien keskellä huomasin melko nopeasti, että kyllä tämä puuha ihan työstä käy. Sen verran tuli läheteltyä maileja ja ravattua paikasta toiseen. Onneksi tälläkin kerralla loistavat huvijaostolaiset olivat valmiina auttamaan, ja tapahtumalla saatiin jälleen kerran opiskelijoille hymy huulille ja hikeä pintaan ensin jalkapallokentällä, ja myöhemmin Tivolissa.

Erittäin paljon vielä onnea Syysfutiksen kilpasarjan ja rentosarjan voittajille Lamkchester Unitedille ja Mona on the Benchille! Lisäksi suuri kiitos kaikille pelailijoille ja tanssilattian valloittajille, sekä tietenkin upealle DJ:lle ”Jaba” Jan Van Baasille! J

Ei tässä tällä kertaa kummempia. Viime viikonloppuna oltiin hallituksen kanssa miettimässä seuraavan vuoden suunnitelmia kosteissa merkeissä Mommilassa. Kosteilla tarkoitan tietenkin sitä naurun remakan aiheuttavien kyynelten määrää, sekä saunassa ja paljussa vietettyjen tuntien aiheuttamaa jälkihikeä, jota tasoiteltiin asianmukaisilla juotavilla – eli kevyt maidolla ja kaivovedellä! ;)

Tästedes aika menee vuoden kahden viimeisten pirskeiden, eli marraskuun 14. päivä pidettävien Salakapakkabileiden, ja joulukuussa pidettävien Maailmanlopun -bileiden järjestelyssä.

Huvilaama kuittaa, ciao ja näkemiin!

P.S. Muistakaa antaa rohkeasti palautetta minulle toiminnastani ja varsinkin bileiden onnistumisesta. Rakentava palaute on paljon opettavaisempaa, jos sen vastaanottaa suoraan itse. Silloin toiminnan kehittämiseen ja toiveisiin on huomattavasti helpompi vastaisuudessa keskittyä. ;)

P.P.S. Muistakaa tulla sankoin joukoin mukaan juhlimaan bileisiin vastaisuudessakin, niin meillä on loistava syy jatkaa niiden järjestämistä. Vinkkinä seuraaviin, eli Salakapakkabileisiin: Pukeutumiseen mallia kannattaa hakea esimerkiksi googlaamalla: 1920 style, tai katsomalla muutaman gangsteri –elokuvan!

P.P.P.S.  Voitte myös seurata touhujani ”normaalin” elämän puolella osoitteissa elama3.blogspot.com ja pppruokaa.blogspot.com. Tervetuloa lukemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti