5. lokakuuta 2012

Syksyn lämpimät uutiset


Hei vain syksyn sateista! 

Nyt on kuulkaas sellainen asia että on aikamoisen tapahtumarikasta alkusyksyä luvassa. On tarjottu politiikannälkäisille kuntavaalipaneelia ja on tutkittu mahdollisuuksia lisätä opiskelijakunnalle jatkossa työllisyystietoutta ja kouluttautumista, joten saapa nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan.

Ensi viikolla on tarjolla isompaakin isompaa urheilutapahtumaa, Syysfutista ja heti perään Laamajaismaiset meiningit Tivolissa. Oikein laamarit ja kaikki, joten paikalla kannattaa kääntyä! Sen jälkeen minun on taas aika siirtyä taustajoukkoihin toimimaan työryhmämyyränä ja toteuttaa LAMKOn isointa, eli edunvalvontaa. Aikaahan tässä on vielä vajaa kolme kuukautta ja tarkoituksenani on saada se koko aika merkitsemään!

Huomautuksen sananen tähän vielä. Kuntavaalit. Olkaa valppaina, sillä saatatte nähdä muutamat julisteet ja ehkä jopa ehdokkaitakin pyörimässä kampuksillamme. Enkä haluaisi olla korostamatta äänestämisen tärkeyttä. Sillä jos et äänestä, voit olla varma että joku muu sen kyllä tekee. Silloin et voi olla varma juuri sinun ehdokkaan läpipääsystä!

 Syksy on pimeää aikaa, joten pitäkäähän toisistanne huolta ja nauttikaa hyvistä keleistä kun niitä suodaan. Kesällä saa taas höllätä.

Työryhmämyyrä,
edunvalvontalaama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti