2. marraskuuta 2012

Karvoja kaikkialla!

Heipä hei Te kaikenkarvaiset otukset, joita opiskelijoiksi kutsutaan!

Tätä kirjoittaessa mielessä pyörii tärkeitä asioita, mutta kaksi niistä nousee päälimmäisenä mieleen. Ensimmäinen on jo eilen alkanut Movember, johon LAMKO pyrkii vaikuttamaan mahdollisimman isolla panoksella ja toisena asiana mielessä on Hyvinvointi- ja lajikokeiluviikko joka alkaa maanantaista 5.11 lukien!

Aloitetaan ensimmäisestä asiasta. Movember on saanut alkunsa Australiasta vuonna 2003, hieman laajaksi paisuneen pubivedon jälkimainingeissa. Nykyään Movemberia vietetään yli 20:ssä maassa, mukaanlukien Suomessa ja Ruotsissa. Ei kannanta tytöt siis ihmetellä, jos koulun pojilla alkaa kasvamaan jos jonkinmoisia räkäjarruja nenän alla!

Suomessa varsinkin urheilujoukkueet ovat ottaneet Movemberin omakseen, ja varsinkin jääkiekkokaukaloissa ympäri Suomen näkyy kalapuikkoja enenmmän kuin autokorjaamon kahvihuonmeessa. Kuvassa oikealla viime vuoden kamppanijan virallinen suojelija, Siim "Märkä-Simo" Liivik ja Helsingin IFK:n maalivahti Joni Ortio, jotka eilen aloittivat Movemberin amerikkalaisella parranajolla. LAMKO toivookin että mahdollisimman moni osallistuisi Movemberiin ja tulisi mukaan kasvattamaan viiksiä meidän joukkueeseemme! Rekisteröitymisohjeet löytyy blogin alareunasta.

Ja sitten siihen toiseen asiaan, Hyvinvointiviikkoon. Ensi maanantaina siis alkaa opiskelija voimaan paremmin meidänkin koulussa. Viikon kohokohtia ovat tietenkin erilaiset lajit, joita pääsee kokeilemaan ilmaiseksi! Mutta viikon potkaisee käyntiin Wilson Kirwan luento maanantaina Fellmanniassa! Kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle ottamaan mallia iloisesta elämänasenteesta! Muu hyvinvointiviikon ohjelma löytyy osoitteesta: http://www.lamk.fi/hyvinvointiviikko

Hyvään syksynjatkoa!
-Liikuntalaama

Movemberiin rekisteröitymisohjeet:
Mene osoitteeseen: http://fi.movember.com , rekisteröidy palveluun ja liity joukkueeseen "LAMKO"! Näin olet mukana tukemassa hyvää asiaa! Lahjoituksia otetaan myös vastaan, ja ne menevät lyhentämättöminä miesten eturauhassyöpätutkimuksen tukemiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti