27. tammikuuta 2013 LÄHTÖLAUKAUS 20.1-22.1.2013

Huhuh mää sanon. Viikko on kulunut siitä, kun astuimme koko hallituskonkkaronkka Viikkariin ja suuntasimme merelle. Mukaan olivat uskaltautuneet perinteen mukaisesti kaikki Suomen ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien hallitukset.
Tarkoitus oli istua ajankohtaisissa ja                 aiheeseen sopivissa seminaareissa,      
naatiskella laivan buffatarjoilusta,
oppia, tutustua ja rymytä sitten yöt
- tutustuen ja oppien tietysti.
Onnistuimme!
Ja jos nyt arvoisa lukija siellä ajattelee, että ovat mokomat luikuriopiskelijat vaan risteilleet huvikseen, niin ei pidä paikkansa. Kyllä nyt täytyy ehdottomasti tähdentää, että rankka huvi vaati vastapainokseen aimo määrän seminaareja. Kellon ympäri saimme kuulla valikoituja sanoja opiskelijan arjesta aina ministeriötason kuulumisiin asti. Vaan yhtään ei haitannut ainakaan allekirjoittanutta. Vaikka välillä meni yli hilseen, niin olihan se nyt kiva, kun saattoi hetken lumoutua esimerkiksi siitä, kuinka hienosti sitä nuoretkin ihmiset osaavat lätistä komian kuuloisia juttuja.

Mutta mitä jäi käteen:
jänniä ajatuksia, pumaska uusia ystäviä, flunssa, tax free-tuliaiset, avuliaita kontakteja, joille saa kuulemma soittaa koska vaan (kjäh) ja nippu lämpimiä muistoja

Ehkä hiukka jopa ärsyttää, että lähdin. Hitsiläinen! Löysin nimittään itseni viimeisenä iltana pohtimasta ensi vuoden reissua jo. Menikö nyt koko käsi paholaiselle, menikö?

En murehdi sitä vielä.

Sen sijaan viimeistelen tämän blogin hyvässä hengessä julkaisemalla nämä viereiset kuvamateriaalit. Korostan kuitenkin, että lupa näihin on toki anottu. ;)

                                                   
Hei, olen loppu"kevennys".                                                           Morjens! Tosa taustal o nykyne
                                                                                         buhejohtaja. Van ei o muute kaua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti