10. tammikuuta 2013

Pyörähän pyörii, vai pyöriikö?

Maailma ei loppunutkaan. Sehän tarkoittanee sitä, että vuoden 2012 ei ollut viimeinen LAMKOn hallitus. Se tarkoittaa myös sitä, että hommat jatkuvat suunnitellusti tänä vuonna.

Tämä vuosihan lähti mukavasti käyntiin viime viikonlopun perinteensiirtoevakon suunnittelusta ja toteuttamisesta. Paikan päälle saapuivat viime vuoden ja tämän vuoden hallitus sekä pääsihteeri ja agendassa oli yllättäen viime ja tämän vuoden teemat, tapahtumat ja toiminta. Sokerina pohjalla oli ehdottomasti ryhmäyttäminen, jonka oli suunnitelleet viime vuoden hallitus.

Lauantaina vanha hallitus poistuikin sitten paikalta ja jäimme uusien kanssa keskustelemaan tämän vuoden toiminnan toteuttamisesta ja ihmettelemään että mikäs tässä nyt on se juttu. Tarkoituksenmukaisuus, hyvä yhdessätekeminen ja loistava meininki nousivat äkkiä pintaan ja voin hyvällä omatunnolla sanoa, että vuodesta tulee tällä porukalla oikein mainio!

Hallitus työstämässä tämän vuoden suunnitelmia

Vielä varmuuden vuoksi tiistaina iltakoulussa kävimme muistin virkistämiseksi käytännön tasolla toimintasuunnitelmaamme läpi vuosikellon muodossa, joka tulee kivasti näkyville tekniikan alan toimistomme seinälle.


Vuosikello alustavassa muodossaan (huomioitavaa, ettei kaikki tapahtumat ole vielä oikeilla paikoillaan)

Ja nyt kaiken suunnittelun jälkeen voimmekin siirtyä suoraan Obamalaisprakmaattiseen ajattelun toteuttamiseen, eli sanoista tekoihin. Vuodesta tulee yhteistyöntäyteinen, erittäin informatiivinen ja sen lisäksi myös hyvinvointia edistävä ja tapahtumarikas. Näillä sanoilla polkaisen ensimmäisen vuoden kirjoitukset käyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti