1. helmikuuta 2013

Huvipojun asiattomuudet

Kaikilla tulisi olla mahdollisuus hauskanpitoon

Toiminnan kehittäminen ja monipuolistaminen tavoitteena

Uusi vuosi uudet kujeet

Heippa vaan taas kaikille pitkästä aikaa. Tätä kirjoittaessa huvipoikanne makaa sängyssä kuuma teekupponen kädessä ja valkosipulilla täytety villasukat jalassa. Koin sen perinteisen kohtalon ja tulin kipeäksi saman tien, kun sanoin, että empäs olekkaan pitkään aikaan ollut kipeänä. Perus settii.

Mutta asiaan!

Uusi vuosi vaihtui omalta osaltani Lahessa parien kinkereiden  ja muutaman pienen lasillisen ääressä. Tämän jälkeen ajatukset alkoi kääntymään taas kouluun ja hallitustyöhön. Hommat aloitettiin vuoden alussa vanhan hallituksen läksiäisillä ja uuden hallituksen perehdyttämisellä. Halusin jatkaa hallituksessa huvi-ja kulttuurivastaavana, koska puolessa vuodessa ei vielä pääse kokemaan kaikkea sitä mitä tapahtumien järjestämisellä on annettavaa. Lisäksi luulen, että minulla on vielä paljon annettavaa teille rakkaat LAMKOlaiset!

LAMKOn ja LIROn Yläfemmat

Vuoden ekat bileet olivat 16.1.2013, kun järjestimme insinöörien kanssa historimme ensimmäiset yhteiset bileet, Yläfemmat. Tammikuun bileiksi ne olivat erittäin onnistuneet yli 550 kävijällä! Kiitokset siitä kaikille osallistuneille. Tivoli oli lähes täynnä ja porukalla oli ilmeistä ja palautteesta päätellen hauskaa! :)

Ruuhkaa tanssilattialla

Paras tervehdys -skaban voittajien taidonnäyte
Huvipojun ja LIROn pj:n mallisuoritus
                                                                                                                                                         
Taistelutoverit kuin antiikin Adonikset


Lautapeli-illat käynnistyivät taas

Omasta mielestäni melkeimpä paras tapahtuma, mitä järjestämme ovat lautapeli-illat, koska siellä saa olla rennosti hyvässä seurassa ja pelailla huikean hyviä pelejä. Sen puolentoista vuoden aikana mitä olen koulua käynyt, en ole missannut montaakaan lautapeli-iltaa. Suosittelen lämpimästi kaikille. Illat tarjoavat hyvää vastapainoa bileille ja opiskelulle.

Tänä vuonna kokeilemme järjestää peli-illan PARILLISTEN viikkojen maanantaiden lisäksi myös PARITTOMIEN viikkojen torstaisin, koska viime vuonna halukkaita lautapelaajia oli runsaasti, mutta maanantain illat eivät muiden kiireiden vuoksi sopineet kaikille. Nyt siis on mahdollisuus tulla pelailemaan viikoittain eri päivinä. Tapahtuma järjestetään Nick'sissä (Svinhufvudinkatu 23A) kello 18.00 alkaen. Joskus aloitamme aikaisemmin, mutta siitä tiedotetaan erikseen.

Teimme tapahtumalle kokonaan oman Facebook-sivun, josta kannattaa tykkäillä niin pysyy kärryillä uusista peleistä ja ajankohdista. Uudella sivulla vältetään jatkuva facebook spämmääminen. ;)

Käy siis tykkäämässä osoitteessa: https://www.facebook.com/LamkoLP?ref=ts&fref=ts

Prime Time Violence ja Franklin Zoo Cherissä 30.1.

Aivan uskomatttoman kovaa settiä, hands down! Oikeastaan tästä ei edes tarvitse kertoa enempää. Paikallaolijat ja vajaatoimiset korvani ovat samaa mieltä. No mutta, koska kaikki eivät valitettavasti päässeet paikalle, niin kerron nyt siitäkin päivästä.

Päivä alkoi noin kello 11, kun PTV:n ja Fränkkäreiden keulahahmot tulivat soittelemaan akustiset keikat liiketalouteen ja tekniikan laitokselle. Ajankohta oli siinä mielessä huono, koska ruokailut olivat jo heidän aloittaessaan ohi, eikä käytävillä ollut kauheasti väkeä kuuntelemassa. Mutta eipä tämä silti poikia haitannut vaan he vetivät muutamat biisit todella mahtavasti, ja jäivät vielä juttelemaan paikallaolijoiden kanssa. Upeata toimintaa artisteilta upean musiikin lisäksi! :)

Tekniikan laitoksen keikan jälkeen bändiläisten matka jatkui akustiselle keikalle Cheriin. Illalla kävin ennen keikkoja vielä katselemassa ja kuuntelemassa Lepakko -operettia Lahen Conciksella. Rokin, metallin ja tanssimusiikin vastapainoksi oli kiva käydä kuuntelemassa myös kunnon sinfoniaorkesterin musiikkia, ja katsoa hyvien näyttelijöden toimintaa.

Lepakon jälkeen matka jatkui siis Cheriin, jossa edellä mainitut bändit soittivat pari tuntia rokkia semmoisella temmolla ja asenteella, mitä ei ole vähään aikaan päässyt todistamaan. Oli kiva katsella ja kuunnella eturivistä poikien tekemistä. Lahtelaiseen tapaan jengi vähän ujosteli alkuun, mutta loppuillasta porukka kävi jo tanssimassa lavan edessä bändiläisten ja meikäläisen suureksi riemuksi! :)

Oli myös erittäin hienoa kuulla hyvää palautetta kävijöiltä ja bändiltä, joten eiköhän tässä tule järjestettyä vastaavanlaisia settejä jatkossakin!


Franklin Zoo akustisella keikalla liiketaloudella / ©Ulla-Riikka Ruokolainen

Prime Time Violence / ©Ulla-Riikka Ruokolainen


Prime Time Violence lämppäämässä / ©Ulla-Riikka Ruokolainen

Franklin Zoo / ©Ulla-Riikka Ruokolainen

©Ulla-Riikka Ruokolainen

©Ulla-Riikka Ruokolainen


Liikennevalobileet 20.2.2013

 

Suunnittelin bilejulisteen

Seuraavat bileet järjestetään yhteistyössä DuuniExpo -messujen kanssa siis 20.2. DuuniExpot ovat Suomen suurimmat opiskelijoiden työnvälitysmessut. Liikennevalobileet ovatkin DuuniExpojen viralliset jatkobileet. Lisäksi samana päivänä järjestetään LAMKOn jo tutuksi tullut Hankifutis -tapahtuma, johon ilmoittautuminen on jo auennut. Kerätkää joukkueenne nopeasti kasaan ja tulkaa pelailemaan!

Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta: https://www.facebook.com/LamkoLP?ref=ts&fref=ts ja lisätietoa DuuniExposta löydät osoitteesta: http://www.duuniexpo.eu/index.php/fi/


Lopuksi

Vuosi kuluu pääotsikon aiheita pohtiessa ja erilaisia huvitteluja järjestäessä. Lopuksi lukijoille vähän pohdittavaa, olkaa hyvät:

Millaisia tapahtumia haluiaisit LAMKOn järjestävän?
Jos et pidä tapahtumistamme (bileet, lautapeli-illat, IC -tapahtumat, jne), niin miksi ja miten sinut saisi mukaan tapahtumiimme?
Jos käyt tapahtumissamme, niin mitä mieltä olet niistä?

Kommentoikaa ja antakaa palautetta tapahtumistamme, koska vain siten voidaan jotain kehitystä niiden suhteen tehdä. Jos niitä sora-ääniä ei kuule, niin silloin oletetaan, että mikään ei ole huonosti ja jatketaan samaan malliin kuin aikaisemmin.

Palautteellanne on siis erittäin tärkeä merkitys!

Kommentoikaa tähän, kirjoittakaa LAMKOn tai minun facebook-seinälle, laittakaa yksityisviestiä tai lähettäkää mailia osoitteeseen huvi@lamko.fiHuvipoika kiittää!

Kuvien oikeudet ©Ulla-Riikka Ruokolainen, ©Jere Ollikainen ja ©Ville Jokinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti