21. toukokuuta 2013

Liikuntalaamaa vailla!

Hei Te kaikenkarvaiset pienet mussukat!

Kuten moni Teistä onkin jo varmasti huomannut, että LAMKOlla on haku päällä! LAMKO etsii itselleen syksylle uutta liikuntavastaavaa! Oletko siis Sinä kiinnostunut liikunnasta? Haluatko kehittää Lahtelaista korkeakoululiikuntaa? Haluatko elinikäisiä ystäviä Helsingistä Rovaniemelle? Sitten liikuntavastaavan pesti on juuri sinulle sopiva!

Tee asioita, jotka oikeasti näkyvät ihmisille.


Itse toimin vuonna 2012 LAMKOn liikuntavastaavana. Vuosi oli aikamoinen ja useasti löysin itseni paikoista, joihin en kuvitellut koskaan pääseväni. Kirkkaimpana hetkenä tuolta vuodelta voisin mainita Alexander Stubbin kanssa käydyt keskustelut SELL-kisojen yhteydessä. Kyllä siinä pojankloppi oli ihmeissään, olihan hän koulut aloittanut vasta alle vuosi sitten. (3. persoona, kuninkaallista.)

Tietenkin on pakko olla rehellinen, sillä aina kaikki ei ole ruusuilla tanssimista. Välillä voi tuntua että ei ole olemassa käsitettä "oma rauha", kun allakka alkaa näyttää neljättä päivää reissun päällä SAMOKin ja OLL:n tapahtumissa. Tietenkin omaa työtaakkaa voi sovittaa koulumenojen mukaan ja liikuntavastaavalla on aina jaosto tukenaan, joka auttaa järjestämään tapahtumia.

Liikuntavastaavan työtä käytännössä.
Mitä Sinä sitten muuta tästä saat kuin vain kavereita? Tietenkin arvokasta työkokemusta luottamustehtävästä, jossa pääset kehittämään omaa korkeakouluasi. Mitä siis vielä odotat? Ota yhteyttä!

Lisätietoja: Miika Mäkitalo: vpj@lamko.fi , 045 121 0202
                 Pasi Toivonen: pj@lamko.fi , 050 502 0634

Hakemukset+CV: pj@lamko.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti