26. syyskuuta 2013

LAMKO esittää Pasi Toivosta ehdolle SAMOKin hallitukseen vuodelle 2014

Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunta ylpeydellä esittää Pasi Toivosta Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n hallitukseen vuodelle 2014. Vuoden 2013 LAMKOn hallituksen puheenjohtaja aloitti opiskelija-aktiiviuransa 2011 ensiksi tutorina ja jaostolaisena, jonka jälkeen vuonna 2012 hallituksen koulutus- ja sosiaalipoliittisena vastaavana.

"Pasi on erittäin empaattinen ja ihmiskeskeinen persoona. Seurattuani puolitoista vuotta Pasin kasvua sekä ihmisenä, että koulutuspoliittisena-asiantuntijana, olen täysin vakuuttunut siitä että hän on oikea ihminen SAMOKin hallitukseen." Hallituksen varapuheenjohtaja Miika Mäkitalo kertoo.

Edunvalvonnan laaja-alaista osaamista ja näkökulmaa Toivonen on kerännyt lukuisista ammattikorkeakoulun työryhmistä, sidosryhmäyhteistyöstä ja tradenomiopiskelijoille perustamansa paikallisyhdistyksen toiminnasta.

"SAMOK tarvitsee tällaisen muutoksen aikana monipuolisia ja monialaisia edunvalvonnan osaajia. Täsmällinen työskentely YTHS:n ja korkeakoulujärjestelmän parissa vievät varmasti liittoamme askeleittain eteenpäin. Myös yhteistyö ja -ymmärrys koko opiskelijaliikkeen kesken tekee meistä voimakkaita." Pasi Toivonen toteaa.

Ehdokkaaseen voit tutustua paremmin osoitteessa: https://www.facebook.com/pasitoivonensamokinhallitukseen. Pasi vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse ja on tavattavissa Palapelissä sekä pj-evakossa.

Yhteystiedot:
Ehdokas
Pasi Toivonen
Pj@lamko.fi
050 5020634

Kampanjapäällikkö Miika Mäkitalo
Vpj@lamko.fi
045 1210 202

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti