25. syyskuuta 2013

Onko sinusta tutoriksi?


Syksy saapuu ja myös uusi erä vaihto-oppilaita on onnistunut kotouttamaan itsensä Lahden ympäristöön ja koulutuslaitoksiin. Kiitokset tästä saavat LAMKOn kansainvälisyystutorit.
Siinä missä vertaistutor auttaa kotimaista opiskelijaa oppilaitoksensa käytännöissä, KV-tutor on vaihto-oppilaan henkilökohtainen opas Lahdessa.
Vaihto-oppilaan alkukosketus suomalaiseen elämäntapaan on usein ensimmäinen viesti, jonka hänen tutorinsa hänelle lähettää ja eka tapaamansa aito lahtelainen on juurikin se tutor, joka häntä on bussiasemalla ottamassa vastaan. Siinä samalla saatetaan käydä hakemassa iltapalaa ja esitellään hinnoiltaan opiskelijaystävällisimmät kaupat. Eikä ole ollut harvinaista kierrättää uutta tulokasta Lahden yöelämässä...

KV-tutoreita on ollut myös auttamassa degree- ja vaihto-oppilaille suunnatuissa IC-tapahtumissa. Näitä järjestetään kuukausittain ja tarkoituksena on tutustuttaa ulkomaiset opiskelijamme suomalaisiin perinteisiin ja vapaa-ajan vietteisiin. Teemoja on ollut järven jäällä grillaamisesta aina perinteiseen Tallinnan risteilyyn.

 
Kiinnostaako sinua KV-tutorointi? Viikolla 39 käynnistyi syksyn tutor-haku ja uusia tutoreita tarvitaan!
Hae haastatteluun alla olevasta linkistä 20.10. mennessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti