9. lokakuuta 2013

Uusi tutorvastaava esittäytyy!


 
Holahola kaikille, uunituore LAMKOn tutorvastaava täällä huutelee! Ainakin nyt loppuvuoden ajan vastaan tutortoiminnasta tiiviissä yhteistyössä kv-vastaava Larin, tutorsihteeri Heidin ja alojen tutorvastaavien kanssa.
Viimeiseen pariin viikkoon laamahommissa on mahtunut paljon asioihin totuttelemista ja tutustumista, sähköpostin perkaamista, kahden puhelimen mukana kantamisen opettelua ja hurjasti suunnitelmia ja uusia ideoita.
Oma tutorointihistoriani yltää vuoteen 2011, jolloin myös aloitin opintoni sosiaalialalla. Pari vuotta hääräilin sosterkan tutorvastaavana ja keräsin tutorointikokemusta, josta varmasti on hyötyä hallituksessa. Tutoroinnin kautta olen saanut paljon uusia ystäviä, kartuttanut esiintymiskokemustani sekä kehittänyt organisointi- ja ryhmänohjaustaitojani. Kannustan ehdottomasti jokaista lähtemään mukaan auttamaan uusia opiskelijoita tai vaihtareita. Tutorit on porukka, johon sinäkin haluat kuulua!
Nyt tutoreiden joukkoon liittyminen on myös ajankohtaista ja äärettömän helppoa! Tutorhaku on käynnissä 20.10. saakka. Tänä syksynä on haku päällä erityisesti uusien kv-tutoreiden osalta, mutta liiketalouden alalta etsitään myös vertais- ja degreetutoreita! Kysy lisää allekirjoittaneelta, kv-vastaava Larilta tai oman alasi tutoreilta! Hakeminenhan onnistuu muutamalla napinpainalluksella osoitteessa http://www.lamko.fi/fi/tutorointi/hae-tutoriksi.
Älkää myöskään unohtako lokakuun kovimpia bileitä, LAAMAJAISIA 16.10.! Lisätietoja Facebookista.
Mitä mahtavinta syksyn jatkoa kaikille ja olkaa rohkeasti yhteyksissä missä tahansa tutorointiin liittyvässä asiassa!
 
Terkuin tutorlaama Heidi
044 5700 710

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti