31. tammikuuta 2014

Lauran ihan eka blogiteksti. IKINÄ.Heippa ihanat opiskelijat! Täällä liikuntavastaava Laura tällä kertaa kirjoittelee teille LAMKOn kuulumisia! Kuten otsikosta jo voi huomata, menee meikäläisen blogineitsyys sitten tässä. Olkaa armollisia!

Liikunnan osalta vuosi on lähtenyt todella vauhdikkaasti käyntiin! Suunnitelmia tälle vuodelle on paljon, ja parannusta liikuntapalveluihin on todellakin luvassa, ja kunnolla. LAMKO tekee koulun palkkaaman työntekijän kanssa yhteistyötä kartoittaakseen opiskelijoiden tarpeita liikuntapalveluihin liittyen. Tavoitteena on saada koulun liikuntapalvelut vastaamaan valtakunnallisia ammattikorkeakoulujen liikuntasuosituksia, joiden saavuttamiseen on vielä matkaa. Pienin askelin eteenpäin!


Jotta opiskelijaliikunnasta saadaan juuri opiskelijoiden tarpeita vastaavaa, tarvitaan juuri Teidän kaikkien opiskelijoiden mielipiteitä ja toiveita. Niitä me LAMKOlaiset haluamme kuulla ja viedä eteenpäin! Nyt on oiva tilaisuus vaikuttaa! Ja muistakaa, että pienetkin asiat ovat tärkeitä ;)

Kuluneella viikolla LAMKO oli myös mukana DuuniExpo -messuilla Lahti Hallissa. Pidimme siellä muun muassa haalarimerkin suunnittelukilpailun, johon saimmekin huikeita ehdotuksia!  

Järjestimme myös koulun kanssa yhteistyössä liikuntakyselyn, johon allekirjoittanut metsästi kuumeisesti vastauksia koko messupäivän ajan. Ja niitähän tuli ruhtinaallisesti! Kiitos kaikille vastanneille! Tässä samalla haluaisin myös kovaan ääneen kuuluttaa liikunnan jaostorekryn olevan avoinna! Nyt olisi reippaita ja toimeliaita tyyppejä hakusessa! Jaostossa saat hyödyllistä kokemusta liikuntatapahtumien järjestämisestä ja pääset vaikuttamaan opiskelijaliikunnan kehittämiseen. Saatat siinä ohella huomaamattasi myös saada pari(kymmentä) uutta kaveria ja muita mukavuuksia! :) Jos kiinnostuit, otahan rohkeasti yhteyttä! (en pure.)

Seuraa LAMKin opiskelijaliikuntaa Facebook-ryhmässä LAMK Sports! 
https://www.facebook.com/groups/254956658006657/


Muistakaahan liikkua, liikuttaa ja liikuttua! :)ps. Tää blogin kirjoittaminen onkin ihan kivaa. Eka kirjoitus ikinä, eikä varmasti jää viimeiseksi! Vauhdikkain terveisin,

Laura Hynönen
liikuntavastaava
liikunta@lamko.fi
Puh. +358 44 570 0714

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti