24. tammikuuta 2014

Tää on niin kivaa!

Kun päätin lähteä mukaan opiskelijakuntatoimintaan, minulle sanottiin, että jos jaksan ensimmäisen kuukauden, niin jaksan loputtomiin. True! Tammikuu alkaa olemaan loppusuoralla, ja kyllä, kiirettä on pitänyt. Hallitustyöhön perehtyminen ja uusien käytänteiden oppiminen on ottanut oman aikansa, ja niin, tulihan sitä SAMOKin lähtölaukauksellakin käytyä.

Lähtölaukauksella pääsi paitsi tapaamaan muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntatoimijoita, myös kuulemaan miten se meitä ylempi taho asiat hoitaa. Seminaareja seminaarien perään, välissä vähän buffettia, ja sitten vielä vähän seminaareja. Yön tunteina vapaamuotoista verkostoitumista ja benchmarkkausta. Käteen jäi paljon vinkkejä ja hyviä ideoita, sekä aimo annos uudenlaista motivaatiota! Voisin melkeinpä sanoa, että lähtölaukaus viimeisteli sen opku hurmoksen, mikä tammikuun aikana on pikkuhiljaa heräillyt. Mutta niinhän se on, että kun antaa pikkusormen niin useimmiten menee koko tyttö. Tästä eteenpäin mennään täysillä!

Jos (KUN!) tahdot oman annoksesi tästä hurmoksesta, paras tapa päästä vauhtiin on osallistua jaostotoimintaan. LAMKOn viestintä-, liikunta- ym. jaostot hakevat jo nyt aktiivista porukkaa riveihinsä, ja tutorhautkin lähestyvät hyvää vauhtia. Ottamalla yhteyttä sektorivastaaviin voit pian löytää itsesi toimittamassa Lamkoomaa, suunnittelemassa haalarimerkkejä ja ties mitä muuta. Jos oikein innostut, niin saattavat sellaisetkin sanat kuin ’kujalla’ ja ’evakko’ saada tulevaisuudessa ihan uudenlaisen merkityksen. 

Mitä tässä nyt tahdon sanoa on, että aktiivitoiminta tempaa mukaansa ja avaa ihan uusia mahdollisuuksia. Se opettaa katsomaan asioita vähän eri näkökulmista ja johdattaa pintaa syvemmälle. Se on jotain, mitä kannattaa ehdottomasti kokeilla edes kerran elämässä.

Terkuin

Monna Salmi
Viestintävastaava
+358 44 570 0713

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti