17. helmikuuta 2014

Let's party!

Heippa hei ja moikka moi!

Elikkä tällä kertaa kirjoituksen takaa löytyy tuore huvivastaava. Voitte varmaan arvata mitä tämä tuleva kirjoitukseni koskeekin - jep mitäs muutakaan kuin bileitä! :)

Heti ensimmäinen asia mikä tuli mieleen on vuoden kahdet ensimmäiset kekkerit, jotka ovat menneet suht mallikkaasti. Kummissakin bileissä on ollut rutkasti iloista bilekansaa, jota tullaan kaipaamaan jatkossakin meidän seuraksi kisailemaan ja näyttämään omia tanssimuuvejaan. Eli kiitos kaikille, jotka ovat olleet After ski tai/ja ystävänpäiväbileissä osallisina.

Tulevia bileitä varten koitamme kokoajan ihanaakin ihanamman huvijaoston kanssa keksiä uusia ja enemmän opiskelijaelämään suuntaavia ideoita. Voin sen verran jo vihjaista teille lukijoille, että luvassa tulee olemaan jo ihan lähiaikoina aivan uunituoreita ideoita teidän päänmenoksenne! Eli pitäkäähän silmänne auki. ;)


Niin ja hei!
Tässä vähän kuvamateriaalia muutama viikko sitten olleelta Pikkulaskiaisreissulta Turusta. Tähän mitä ratkiriemukkaimpaan opiskelijatapahtumaanhan järjestimme kuljetukset yhteistyössä Liron ja Naturan kanssa. Oli kyllä älyttömän huikea reissu!

Psst. Tällainen vähän samantapainen elämysmatka on suunnitteilla myös toukokuulle, joten jos viimeksi jäit bussista niin tällä kertaa korvat ja silmät tarkkana...

Näihin Pikkulaskiaistunnelmiin päätänkin sitten tämän kerran blogiteksin ja toivotan kaikille oikein mahtavaa alkavaa lomaa!

Terkuin
Monica, huvivastaava
huvi@lamko.fi

Ps. jos tunnet itsesi idearikkaaksi, hauskaksi ja muuten tapahtumista kiinnostuneeksi ihmiseksi niin otahan yhteyttä s-postilla minuun ja tule laittamaan sormesipeliin bileiden suunnittelussa. Huvijaostoon kaivataan tällä hetkellä vähän lisäystä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti