6. huhtikuuta 2014

Muutoksen tuulet puhaltavat

Tämä vuosi tulee olemaan muutoksien vuosi LAMKOlle, nimittäin meidän visuaaliseen ilmeeseen tehdään muutoksia (finally!!). Olemme startanneet LAMKOn brändityöryhmän toiminnan. Tällä hetkellä työryhmään kuuluu muutama hallituksen ja edustajiston jäsen, MUTTA teiltä, LAMKOn jäseniltä toivomme saavamme vastauksia mieltämme kaihertaviin kysymyksiin. 
Tällä hetkellä työryhmä pohtii sitä mitä kaikkea LAMKOn brändissä tulisi kehittää.
Myöhemmin toteutamme kyselyn/kyselyitä johon vastaamalla teillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen millainen LAMKOn visuaalinen ilme / brändi-ilme on.

LAMKO ei ole ainut jonka visuaalinen ilme tulee muuttumaan tämän/ensi vuoden aikana sillä Lahden ammattikorkeakoulun brändiä ollaan myös kehittämässä. 1.1.2015 alkaen LAMK on Lamk Oy. Allekirjoittanut on saanut kunnian toimia Lamk Oy:n brändityöryhmän jäsenenä viimeiset 5kk.
Moni varmasti vastasikin mielikuvakyselyyn jota jaettiin ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Tämän kyselyn avulla työryhmämme sai selville mitä LAMK on nyt ja mitä sen tulisi olla. Viikolla 16 & 17 toteutamme POP UP-kiertueita aloilla ja koitamme saada opiskelijoilta vastauksia siihen miten nykyhetkestä päästäisiin haluttuun lopputulokseen.
Lamk Oy:n brändityöryhmä ilmoittelee sosiaalisessa mediassa ja netissä milloin POP UP saapuu millekkin kampukselle joten stay tuned!Minna Piipponen
Hallituksen varapuheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti