17. huhtikuuta 2014

Valoa kohti ! / Towards light

(In english below)

Päivät pitenee, linnut laulaa, aurinko paistaa ja ihmiset niiskuttelee, kevät on tullut Suomeen !

Lukukausi lähenee loppuaan, mutta LAMKO ei pysy paikallaan. Maaliskuussa pidettiin vuoden ensimmäinen International Club tapahtuma. Lyhyesti kerrottuna International Club on siis LAMKOn kansainvälisyysvastaavan sekä tutorsihteerin vetämä . Siellä suunnittelemme yhteistyössä tutoreiden kanssa tapahtumia vähintään kerran kuussa ja KAIKKI Lamk:in opiskelijat ovat tervetulleita, ei väliä sujuuko englanti tai oletko opiskelijakunnan jäsen. Tavoitteemme on, että ihmiset saisivat uusia kontakteja ja voisivat pitää hauskaa.

Tapahtumat ovat alkoholittomia, mutta se ei ole estänyt porukan menoa. Viime kuussa kokoonnuttiin Niemen kampuksella Llama loungessa ja pelailtiin lautapelejä. Myöhemmin illalla alkoi joraus ja parkettien partaveitset näyttivät kyntensä kun käynnistettiin Just dance-peli. Väki nauroi ja nautti hetkestä, se on niitä asioita, jotka pistävät hymyilyttämään ja tekevät minut onnelliseksi :) !
Skip bo tournament 
Hiljattain koulutettiin myös uudet kansainväliset (kv) sekä degree tutorit. Ensimmäiseksi käytiin teoriaa ja tutoroinnin abc. Toisella kerralla leikittiin ja tutustuttiin porukoihin, pitkä perjantai päivä takana, mutta väki näytti viihtyvän.

Opiskelijakunnassa työskentelystä on tullut yhä hektisempää, on kokouksia ja kalenterin jatkuvaa selailua, mutta toisaalta kun näkee työnsä tuloksia havahtuu tajuamaan kuinka se oli kaiken sen arvoista.
Opiskelijat kaipaavat aktiviteetteja ja pyrimme niitä parhaamme mukaan tarjoamaan, tarvitsemme kuitenkin teidän aktiivisuuttanne, jotta voimme jatkaa ja kehittää toimintaamme.

Aurinkoista pääsiäistä !

Terkuin Iida (kansainvälisyysvastaava)
E-mail. kv@lamko.fi

psst, vielä on tämä päivä aikaa tsekata anonyymit tunnustukset Niemen Fatboy-loungessa :)!

--------------------
Days are getting longer, birds are singing, sun is shining and people are sneezing, it's springtime in Finland !

Semester is almost over but LAMKO keeps on going. On March we had the first International club-event this year.  Shortly described International club is run by LAMKO's head of international affairs and the tutor secretary. We plan events once a month and ALL students of LAMK are welcomed, doesn't matter can you speak English or are you a member of union.  The main target is to get people to know each other and have fun. :)

These events are non-alcoholic  but that doesn't stop people for having fun. Last month we gathered in Llama lounge at Niemi campus and played some board games. Then we grooved and had moves like Jagger when we started to play Just dance. People laughing and enjoying the moment, that's something what makes me smile and happy : )!

We also trained our new tutors, there were lots of new faces and names to remember.
First part of training was theoretical, we introduced them to tutoring and so on. The next part was group games and group working, even though it was a long Friday people seem to like it.
Art made by head tutor-team 
My work in student union has become busier, running in meetings and thinking about schedules over and over again but it's really worth it, especially when you see the results of your work. Students are looking for activities and we in LAMKO try to arrange them as good as we can. We need your enrollment to keep the wheels on going.


Have a sunny Easter !


Best regards Iida (head of international affairs)
E-mail. kv@lamko.fi
Psst, today is the last chance to check the confessions in Fatboy-lounge of Niemi campus :) ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti