10. elokuuta 2014

Hallituksen kesäevakko


Kesäkuu aluillaan, koulut takana – nyt voi huokaista! Hetkinen…oli vielä jotakin....Hallituksen kesäevakko: tärkeä puolivuotiskokoontuminen mutta samalla irtiotto Lahdesta ja rentoutumista yhdessä.

Matkaan lähdettiin Fellmannian parkkipaikalta perjantaina 6.6. töiden jälkeen. Kimpsut ja kampsut Miikan autoon ja puskuri kohti Valkealaa!
Viikonlopun asiasisältönä oli käydä läpi LAMKOn toimintaa kevään ajalta. Yhdessä mietittiin oltiinko asetettuihin tavoitteisiin päästy ja jos ei, niin mitä pitäisi tehdä toisin. Erikseen käytiin läpi kuka oli tehnyt mitäkin ja miten koettiin että oltiin onnistuttu. Syksyn päivämäärien rustaaminen kalenteriin oli hauskin osuus. Ette uskokaan kuinka paljon hallitushommassa kertyy tavaraa kalenteriin, onneksi kuitenkin mukavaa ja mielenkiintoista sellaista!” Kun puitteet on kohdillaan, niin hommatkin sujuu. Sopivassa suhteessa tiukkaa työntekoa, aurinkoa, saunomista ja hyvää ruokaa niin jälkikin on sen mukaista.”Rillaus on pj-tason hommia   
Pitää syödä hyvin että jaksaa

                          


Kesä ei ole ollut täysin laakereilla lepäilyä vaikka lomalla ollaankin oltu. Elokuussa valmistelua ja järjestelyä kaipaavat mm. Fuksiaiset … ja itse asiassa koko loppuvuoden toiminta. Myös horisontissa hämöttävä hallitus- ja edustajistohaku on jo mietinnässä. LAMKO kaipaa uusia toimijoita eri sektorien toimintaa vetämään (huvi, kulttuuri, viestintä, tutorointi). Edustajiston haku ajoittuu tänä syksynä välille 29.9.-3.11. ja hallitushaku 20.10 -30.11. Nykyisen hallituksen aktivointi tomintatodellisuuteen on tapahtunut viimeistään SAMOKin kesäseminaarissa Kouvolassa. SAMOKin semmoista lisää seuraavassa kirjoituksessa! Nautitaan nyt kuitenkin helteistä kun niitä meille tarjoillaan!


PS. Tsekatkaapa myös LAMKOn Insta!


Over ´n out,
Juhana Salminen,
Kulttuurivastaava
0445700719
kulttuuri@lamko.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti