17. syyskuuta 2014

Opiskelijoiden jalkapalloturnaus FUAS-futis 2014 Lahen Mukkulassa


Tiistaina 16. syyskuuta käytiin järjestyksessään toinen vuosittainen FUAS-futis, jonka järjestivät yhteistyössä LAMKO, HAMKO ja Laureamko. Yhteistyö pohjautuu FUAS-liittoumaan, joka on Lahden ammattikorkeakoulun, Hämeen ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun välinen strateginen liittouma. Tapahtuman järjestelyvastuussa olivat koulujen opiskelijakunnat. Tapahtuman ideana on lahjoittaa tuotot vuosittain valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohteeksi valittiin UNICEF, sillä Lahdessa on juuri meneillään UNICEF -kaupunkivuosi. UNICEF-kaupunkivuoden aikana vahvistetaan lahtelaisten lasten ja nuorten osallisuutta sekä vaikuttamismahdollisuuksia. Vuoden aikana kerätään myös varoja UNICEFin Schools for Asia –ohjelmaan. 

Pelipäivän aamuna sää vaikutti lupaavalta ja Mukkulan tekonurmi ja palloiluhalli olivat valmiina turnausta varten. Jännitystä oli ilmassa, sillä emme olleet varmoja, saisimmeko yhden peruneen joukkueen tilalle uuden tiimin kasaan. Lopulta LAMKOn, Laureamkon ja HAMKOn liikuntavastaavat yhdistivät voimansa ja saivat kasattua joukkueen muutamilla erinomaisilla vahvistuksilla. Joukkueen nimeksi valikoitui luonnollisesti ”Jämäpalat”. Näin kaikki saivat pelata otteluohjelman mukaiset ottelut.Tekonurmella pelattiin auringonpaisteessa
Pelit pyörähtivät käyntiin kymmeneltä aamulla ja jatkuivat aina iltapäivään saakka. Pelipäivän aikana nähtiin huikeita suorituksia ja heittäytymistä, innokasta joukkuehenkeä ja yhteistyötä. Allekirjoittanutkin pääsi heiluttelemaan verkkoja rankkarikisassa. Silmät kiinni ja täysiä päin näköjään toimii!;)
Sään suhteen meillä oli onni puolellamme, sillä lämmin syysaurinko pysyi kirkkaana koko päivän ja piti meidät lämpiminä. Onneksemme säästyimme myös vakavammilta loukkaantumisilta.

Päivä huipentui rentosarjan ja kilpasarjan finaaleihin, joissa käytiin kovaa kamppailua pokaaleista. Laurean joukkueet dominoivat voittamalla molemmat sarjat! Kilpasarjan niukkaan voittoon ylsi kuulemma jo toista vuotta peräkkäin Iso Jytky. Rentosarjan voittoon ylsivät AtleLikon salskeat pelimiehet. Rentosarjassa kolmen parhaan joukossa nähtiin tuttujakin Lamkista, Löfberit hopealla ja Surprise Mofo pronssilla! 

Rentosarjan voittajat: AtleLiko
Kilpasarjan voittajat: Iso Jytky

Viralliset tulokset:

Kilpasarja:

1. Iso Jytky (Laurea)
2. All Stars (Laurea)
3. Sorvankylän pallo (Hamk)

Rentosarja:

1. AtleLiko (Laurea)
2. Löfberit (Lamk)
3. Surprise Mofo (Lamk)


LAMKO kiittää kaikkia osallistuneita ja onnittelee voittajia!
Kiitos ja kumarrus myös Mukkulan liikuntapaikkahoitajille ja Lahden erotuomarikerholle yhteistyöstä!


Lahden UNICEF -kaupunkivuoden koordinaattori Piia Koponen lähettää myös lämpimät kiitoksensa kaikille osallistuneille.

Sporttista syksyn jatkoa kaikille!
Terveisin, liikuntavastaava Laura 

  Psst! Haluatko mukaan järjestämään liikuntatapahtumia? Ota yhteyttä: liikunta@lamko.fi.


2 kommenttia:

  1. Onnea voittajille ja muille mitalisijan saavuttaneille joukkueille! Turnauksessa oli kiva tunnelma ja syksyinen aurinko lämmitti myös kentän reunalla. Kuvia turnauksesta löytyy muuten FUASin FB-sivulta: https://www.facebook.com/FUAS.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että viihdyit :) Kiitos kuvista!

      Poista