19. helmikuuta 2015

Crazy in love

Heippa kaikki!

Nimi on Emmi, ikää on 20 vuotta ja tarkoituksena on valmistua Sosionomiksi. Jotta ette ihan ihmettele että kukas helv.. niin titteli on Huvivastaava. Vastuulleni on siis nakitettu bileet ja muut huvitapahtumat, elikkä mua saapi tulla nykäisemään hihasta jos LAMKOn järjestämät bileet on huonot tai sulla on jotain mahtavia ideoita tapahtumiin! Silloin tällöin saatetaan järkkäillä reissuja myös muualle, kuten äskettäin Pikkulaskiaiseen. (M-A-H-T-A-V-A!!)

Kuten edellisessä postauksessa Bélalla, niin myös mun rakas harrastus on tanssi. Ei kylläkään kansantanssi, vaan sydäntä lähellä on street-lajit kuten hiphop. Eli jos oon täysin mustelmilla, niin mua ei (toivottavasti) ole hakattu, vaan kyseessä on ollut SM-treenit.

Oli mulla ihan asiaakin, nimittäin Crazy in love -bileet. Siis vitsi miten mageet! Porukkaa oli paljon ja fiilis oli loistava. Saatiin koristeltua paikka hienoksi ja olihan meillä pieni yllätyskin klo 1 aikaan, jossa tanssilattialle tiputettiin ilmapalloja, ruusun terälehtiä ja konfetteja... Oli huippuu nähdä, että bilettäjät oikeesti tykkäsivät tästä!

Awws, voisiko joka päivä olla ystävänpäivä?

Rakkaudella,
Emmi/Huvivastaava

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello everyone!

Name is Emmi, age is 20 and the purpose is to graduate Social worker. You maybe think who the fu.. is she, so the title is Head of Entertainment. My responsibility is parties and other entertainment events, so you can come to pull the sleeve, if LAMKO's parties are bad or you have some amazing ideas to events! Once in a while we may organize some trips also elsewhere, like recently to Pikkulaskiainen. (A-W-E-S-O-M-E!!)

Like Béla said previous text, also my dear hobby is dance. Close to my heart is hiphop. So if you see me and I'm bruised I will (hopefully) not be beaten, it's because I have been at dance exercises.

I actually had something to say, about Crazy in love. What a party!! There were so many people and they really had fun! We made so cool decorations and we had a surprise at 1am, where we drop balloons, rose petals and confets to the dancefloor. It was so cool to see, that people really liked that!

Awws, could Valentine's day be everyday?

With love,
Emmi/Head of Entertainment

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti