13. huhtikuuta 2015

Seminaarihommia

Hiphei!

Pääsiäinen juhlittu ja kevät etenee, vaihtelevalla menestyksellä tosin. Pari viikkoa sitten #pääsihteeri Koistinen ja hallituksen puheenjohtaja Lindström yhdessä allekirjoittaneen kanssa lähtivät suurelle seikkailuille Helsinkiin SAMOKin kevätseminaariin ja hallitusevakkoon. Suuri seikkailu se taisi kuitenkin olla vain ja ainoastaan mulle, nämä kaksi muuta ovat jo vanhoja tekijöitä kentällä, niin seminaareja ovat kyllä kierrelleet.

LAMKO ei ole vain bileitä järjestävä organisaatio, jollaisena se saattaa monelle teistä näkyä. Me LAMKOssa aina tilaisuuden tullen lähdemme itseämme kouluttamaan, saadaksemme uusia ideoita ja välineitä, jotta juuri teidän opiskelijoiden edunvalvonta LAMKissa olisi parasta mahdollista tasoa.

Kokonaisuudessaan seminaari oli erittäin antoisa tapahtuma. Virallisen ja epävirallisen osuuden aikana oli helppo verkostoitua muiden toimijoiden kanssa ja vaihtaa ajatuksia sekä ideoita toiminnasta. Rinnakkaissessiot antoivat minulle henkilökohtaisesti paljonkin ajateltavaa, miten taataan tasavertaisuus ja esteettömyys toiminnassamme, miten puuttua tilanteisiin kun opiskelijat kohtaavat häirintää ympäristössään. Myös kansainvälisten opiskelijoiden aktiivisesta osallistumisesta oli puhetta, kuinka saada heidät aktivoitua.

Näiden lisäksi opin tai ainakin sain ohjenuoria, kuinka hallita omaa ajankäyttöä. Juuri sen taidon puute vaikeuttaakin osin muuten, ah niin leppoista elämääni. Ajanhallintakoulutuksessa opin sen, että olen mahdollisesti ainoa toimija opiskelijakuntakentällä, joka ei käytä post it –lappuja. Arvatkaas mitä menin sitten ostamaan. Jos veikkasit post it –lappuja, veikkasit oikein.

Toinen mieleenpainuva asia viikonlopulta oli ehdottomasti teema Eduskuntavaalit. Vaalit ovat olleet suuri puheenaihe tänä keväänä ja opiskelijoiden #koulutuslupaus –kampanja onkin ollut erittäin onnistunut. Vaaleista kuullaan myös varmasti lisää vaaliviikolla eli änyytee NYT!


Tack och hej!

Lauri, tutorvastaava
Hi y'all!


This post was about SAMOK’s spring seminar. Chairman of the board, head of tutoring and secretary general were representing LAMKO in Helsinki. By telling you this, I wanted you to know that LAMKO is much more than just parties. We want to train ourselves to make sure you, students, will have the best possible people standing and speaking for you in LUAS.

That’s about it! Cheers!
Lauri, head of tutoring

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti