4. toukokuuta 2015

Kevät on tutorkoulutusten aikaa

Kevät on opiskelijakunnassa kiireistä aikaa. Vappu on vuoden suurin opiskelijajuhla ja huhtikuussa koittaa uusien tutoreiden koulutus. Tutoreiden koulutusprosessihan alkaa jo helmi-maaliskuussa tutorhaulla. Kaikki tutorhakija haastatellaan ja tutoriksi valitut pääsevät osallistumaan tutorkoulutuksiin. Meillä on viime vuosi ollut positiivinen ongelma, tutorhakijoita on ollut enemmän kuin mitä meillä on resursseja kouluttaa. Toivottavasti tähänkin saadaan tulevaisuudessa muutosta ja jatkossa entistä useampi halukas pääsee tutoriksi.

Tutorkoulutuksia pidetään kevään aika kaikkiaan kolme ja tutorleirejä kaksi. Tunnelma ja yhteishenki etenkin tutorleireillä on niin upea, että moni ei haluaisi kotiin lähteä ollenkaan. Kotiin on kuitenkin aina palattava, mutta mukaan saa varmasti uusia ystäviä.

Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, tässä kuvia kevään tutorleireiltä. Jos sinä et ole vielä tutor, mutta kiinnostuit tutortoiminnasta käy lukemassa lisää LAMKOn nettisivuilta. Kv-tutoreita koulutetaan jälleen ensi syksynä, vertaistutoreita ensi keväänä.

Aurinkoista kevättä toivottaen
Heidi
tutorsihteeri

Vertaistutorleirin tunnelmia Padasjoella

45 uutta tutoria, nimirinki


Leiri aloitettiin tutustumalla toisiimme

Tutorvastaava Lauri ohjeistaa ryhmää rastipisteellä

Puheenjohtaja Heidin kanssa keskusteltiin esiintymistaidosta

"Elämälle kiitos, sain siltä paljon..."

Ryhmätöiden tuotosten läpikäyntiä

Nimilakana "Ööö..kuka sä olitkaan?"

Tässä tehdään hampurilaisia

2 jalkaa, 4 peppua ja 3 kättä

Tässä testataan tutoreiden pokkaa

 Loisto porukka kasassa, tästä on hyvä jatkaaSpring is a busy time at the student union. First of May is the biggest student celebration of the year. Spring is also the time for training new tutors. It all starts in February-March with the application period for tutoring. All the applicants are interviewed and some invited to join the tutor trainings. In the spring time we hold all together three tutor trainings and two tutor camps. The atmosphere and group spirit at the camps is always amazing. We wouldn't want to leave home at all!

Because pictures say more than a thousand words, here are some pictures from this springs tutor training. I wish you a wonderful and sunny spring!

Heidi
Secretary of tutoring 

International tutor camp in Siikaniemi

Head tutor Oskar giving instructions

"I like dogs..."


Making group banners

Three things that say something about you

Head of tutoring Lauri giving instructions at a task point

All that tutoring makes you hungry

We present: LAMKO's brand new tutors
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti