25. elokuuta 2015

Tervetuloa opiskelemaan Lahden ammattikorkeakouluun!


Moro sulle siellä näytön toisella puolen ja onnittelut opiskelujen aloituksesta! Tällä puolen höpöttää Camilla, LAMKOn viestintävastaava moikka vaan! Moni uus ja vanhakin opiskelija on odottanu jo kovasti koulun alkuja ja nyt se on sitten virallisesti alkanut! Ja monelle täällä opiskelu tuo paljon uusia tuttavuuksia ja muistoja, joita kannattaa haalia itselleen niin paljon kuin vaan kerkiää opiskelujen aikana. Mutta sinä itse päätät miten opiskelusi vietät: tahdotko keskittyä vain opiskeluun ja tutustua vain oman alan opiskelijoihin vai tahdotko käydä kaikki mahdolliset opiskelija tapahtumat ja saada muiltakin aloilta kavereita. Mutta mikä estäisi hyppäämästä niin sanotulle aktiivipuolelle eli joko johonkin järjestötoimintaan tai vaikka ihan vaan tutoriksi? Vaihtoehtoja on monia ja vain sinä voit vaikuttaa siihen millaisia muistoja opiskeluaika tuo tullessaan.

Mutta ennen ku innostun liikaa aktiivitoiminnan hössöttämisestä niin haluisin kertoa muutamista vinkeistä, jotka huomasin itse fuksivuotena olevan oleellisia.

Ensimmäisenä on kalenteri! Vaikka monelle se tuntuu turhalta ja moni luottaa puhelimessa olevaan kalenteriin niin itse suosittelen ihan konkreettista kalenteria joita LAMKOn jäsenet saavat ilmaiseksi toimistolta.

Toisena on rohkeasti kysymisen taito! Kaikkea ei voi tietää ja sitä varten on erilaiset järjestöt, tutorit ja myöskin vanhemmat opiskelijat! Esimerkiksi erinäisiin tehtäviin ja projekteihin saa paljon neuvoja muilta opiskelijoilta ja parhaimmat bailupaikat kannattaa myöskin kysyä kokeneemmilta.

Ja viimoisimpana vinkkinä sanoisin että ole juuri se henkilö joka olet! Jos olet ennen pelänny ettet kelpaa sellaisena kuin olet niin siitä ei tarvitse täällä pelätä! Täällä sä kelpaat juuri sellaisena kuin olet: olit sitten nörtti, hevari tai vaikkapa henkilö joka rakastaa luontoa. Täältä on helppo löytää omanlaista seuraa kuhan vaan uskaltaa ja jaksaa etsiä.

Joten rohkeutta ja innokkaasti kohti opintoja!
Camilla
Viestintävastaava
Welcome to study to the University of applied sciences of Lahti!


Hi there everyone on the other side of the screen and congratulations on your start of the studies.. Here on the other side of the screen is the head of communication of LAMKO, Camilla. Hi! Many new and old students have waited the school to start and now it has! Are you ready to have new friends and a lot of memories about Lahti and student events? If so, I have some good tips to surviving school and to get the most joy out of being here.

First tip is to get a calendar! It sounds a little bit boring and many of you trust the calendar in your phone, but trust me, the real one will help you a lot. Every member of LAMKO can get a free calendar.

Second tip is that if you don’t know something, be brave and ask! There are no stupid questions and many organizations, tutors and older students will help you if you want some help with some projects or you just want to know where the cheapest drinks and the best parties are.

And last but not the least tip is to be the person you want to be! Here you can find many people with the same interests that you have. You can be a nerd,  a nature lover or the sporty type and you’ll find friends with the same interests if you want. Here you will not be judged for who you are.

So be brave and head to infinity and beyond!
Camilla
Head of communication

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti