21. lokakuuta 2015

Mikset käyttäisi opiskeluaikaasi hyödyksi?

Kuten varmasti olet yhteiskunnallisista keskusteluista huomannut, että työelämään pääseminen ei suju välttämättä kuin tanssi. Kaukana ovat ne päivät, kun valmistunutta opiskelijaa jahtasivat useat yritykset ja työnhakijat pääsivät valitsemaan kermat päältä. Nykyään tilanne on toisinpäin, kun yhtä työpaikkaa hakee sadat ihmiset ja yritykset valitsevat vain parhaat ja erottuvat henkilöt. Mutta kuinka voit erottua joukosta?

Jos mietit esimerkiksi liiketalouden tai tekniikan alaa. Joka vuosi valmistuu tuhansia ja tuhansia insinöörejä sekä tradenomeja, jotka hakevat työpaikkojasamanlaisilla kurssisiällöillä ja ovat samaa harmaata massaa. Tottakai onni voi potkaista, mutta välttämättä ei kannata kaikkia munia laittaa samaan koriin odotellessa lottovoittoa. Onneksi oma opiskelijakuntasi tarjoaa mahdollisuutta saada ansioluetteloosi merkintöjä, joita ihan kaikki eivät voi saada.

LAMKOn edustajistossa vaikutat opiskelijoiden oloihin omin käsin. Jos ei olosuhteet opiskeluissa mielytä, niin nyt on aika tehdä se muutos itse, eikä vain perisuomalaisesti motkottaa pimeässä. Edustajistossa toimiminen ei vaadi ennakkotietoa politiikasta, sinut kyllä perehdytetään. Ei ole siis mitään syytä pelätä isoa ja pahaa edaria.

Ehdolleasettuminen edustajistoon on käynnissä täällä tai voit myös täyttää lomakkeen LAMKOn toimistolla FellmanniCampuksella. Ehdolleasettuminen on auki 3.11 asti!

Miika Mäkitalo
Edustajiston puheenjohtajaEi kommentteja:

Lähetä kommentti