26. tammikuuta 2016

SAMOK Lähtölaukaus-risteily 2016

Mikä on Lähtis?
SAMOKin Lähtölaukaus on koulutusristeily opiskelijakunnille ja sidosryhmille. Risteily kestää sunnuntaista tiistaihin ja se kulkee Helsingistä Tukholmaan.


Päivät ovat koulutusten täyteisiä, luentojen, taitopajojen ja keskustelujen muodossa. Maissa ei kerkeä käymään, sillä ohjelmaa riittää kyllä koko päivälle laivalla. Miuta ei ainakaan henkilökohtasesti haittaa yhtään, että ei päästy maihin, koska mielummin istuin SOME 2.0 koulutuksessa. Ja ei, tämä ei ole sarkasmia. Olin oikeasti todella innoissani etenkin sektorikohtaisista aiheista, mutta myös yleisistä infoista ja uudesta tiedosta. Esimerkiksi tuo somekoulutus oli todella hyvä, herätteli käyttämään somea oikein ja antoi uusia ideoita tiettyihin sosiaalisiin medioihin.Ketä siellä on ja miksi?
Laiva on lastattu opiskelijakuntien jäsenillä!
Risteilyllä on muutama sataa opkujen jäsentä ja useita kymmeniä sidosryhmien asiantuntijoita. Siellä ollaan joko kouluttautumassa tai kouluttamassa, ehkä jopa molempia. Uusi tai päivitetty tieto ei ole koskaan pahitteeksi. Miksipä ei tekisi sitä laivalla upeissa conferenssihuoneissa, samalla tutustuen toisten ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntiin.

Kokonaisuudessaan reissulta sai paljon uutta asiaa, uusia näkökulmia ja uusia kokemuksia. Kaikki on niin uutta ja siistiä!

Yksi iso kysymys varmasti polttelee monen mieltä:
Mitä muuta risteilyllä tapahtui?

Ruokaa, syömistä, buffetti!


Vapaa-aikaa illalla, chillausta, nukkumista.

Ihmisiä, tutustumista, juhlimista.


Laaman ja Hamksterin häät!


Tsekatkaa videot tältä reissulta:
Reissu Laaman silmin: https://www.youtube.com/watch?v=dd97GXiGY9E
Terveisin, Tiia
LAMKO - Viestintävastaava

SAMOK kick off cruise 2016

-- IN ENGLISH --

What is Lähtis -kick off?
SAMOK kick off is an education cruise for student unions and interest groups. The cruise lasts from Sunday to Tuesday and it's sails from Helsinki to Stockholm.Days are full of formation, lectures, workshops and just discussing. The schedule on board is too tight all day, every day, so we can't visit land. Personally I didn't mind that at all, because I rather sat at the social media 2.0 training. And no, I wasn't being sarcastic. I was really excited about the topics that concerned my sector, but all the general info and new knowledge was also good. For example that social media education was really useful, it got people thinking about how they act online and it gave some new ideas for some formats.Who's at the cruise and why?
The ship is loaded with student union members!
There are couple of hundred student union members and dozens of interest group experts. People are there to be educated or to educate others, maybe both. New or updated knowledge never hurts you. Why not get trained on a cruise ship in awesome conference rooms while getting to know other board members of various universities of applied sciences.

Overall I got a lot of new info, new points of view and new experiences from the trip. Everything is so new and cool!

I bet there's one question in everyone's mind:
What else happened on the cruise?

Food, eating, buffet!Free time in the evening, chilling, sleeping.

People, new acquaintance, festivity.


Wedding ceremony of Llama and Hamkster.Check out the videos from this trip (in Finnish):
Through Llama's eyes: https://www.youtube.com/watch?v=dd97GXiGY9E
Greetings, Tiia
LAMKO - Head Of Communications

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti