14. lokakuuta 2016

Esittelyssä: LAMKOn hallitus toistemme silmin

Camilla Pulkkinen - PJ:n synkimmät salaisuudetCamilla toimii LAMKOn puheenjohtajana. Tiedän että hän on aina menossa mukana, oli tilanne mikä tahansa. Vanhaa partiolaistermi ”Ole valmis” kuvastaa hyvin hänen tapaansa hoitaa kaikki asiat, vaikka toista voisi sanoa hänen valmistumisestaan ☺(elä tapa plz). Arvostan todella paljon Camillan tapaa tehdä yhteyksiä ja rakentaa sekä korjata henkisiä siltoja aiemmin murrettujen tilalle. Hän on todellakin omistautunut työlleen.

Olen tuntenut Camillan jo kauan ennen hallitustoimia, lähinnä yhteisten harrastusten sekä lapsuuden maantieteellisen sijainnin takia. En ole katunut yhtään häneen tutustumista edes näiden vuosien jälkeen ja odotan innolla aamuöiden syvällisiä keskusteluita. Pahoittelen jo etukäteen bileiden jälkeisestä puheripulin aiheuttamasta univajeesta. Camillaan on todella helppo tutustua ja hänestä saa älyttömän hyvää keskusteluseuraa ihan mihinkälaiseen tilanteeseen ja ajankohtaan riippumatta. Ehdottomasti tutustukaa jos ette ole vielä sitä tehneet!
- Toni Tilsala

Joel OllikainenJoel on kiva. Se hoitaa hommansa 100 %, vaikka onkin mukana ties missä. En ees tiiä missä kaikessa, mut ainakin se on LAMKOn vpj ja kopo, huvijaoston ihana apukäsi ja Linkin hallituksen jäsen. Sillä on ehkä koko hallituksen tyhmimmät vitsit (mielipiteeseen saattaa vaikuttaa se, että se vitsailee aina mun kustannuksella), mut se johtuu varmaa siitä että se on kotosin Mäntyharjulta.

Joelin kanssa on aina hauskaa ja harvoin tylsää. Sen kanssa voi esimerkiks juoda vodkaa seittemää asti aamulla ja syyä kokolihapihviä. Tässä pitää tietää, et mä en oikeestaa syö lihaa. Paitsi Joelin kaa. Sen kanssa voi myös keskustella tosi syvällisiä tai puhua vaikka politiikasta. Joelia ja mua yhistää se, et meijän molempien lempiponi on Pinkie Pie.
- Milla Tuomi

Toni TilsalaToni toimii LAMKOn sosiaalipoliittisena vastaavana TAI tapahtumamerkkien ja -julisteiden suunnittelijana. Tonilla ja minulla paljon on yhteistä: suostutaan melkein kaikkeen, palvotaan Muotsikkaa, valvotaan myöhään ja ylikäytetään viiniä sekä kahvia. Myös huumorintaju on lähes yhtä hyvää/huonoa ja molemmilla on tapana tehdä kummallisia ilmeitä.

En ole koskaan nähnyt Tonin suuttuvan ja hieman näreissäänkin hän on kovin pohtiva ja fiksu. Toni on kaikessa karvaisuudessaan todella jalomielinen ja ystävällinen ihminen. Olisi luojan lykky, jos saisin vielä työskennellä Tonin kanssa jollain tapaa tulevaisuudessakin. Kavereina ainakin toivottavasti pysymme hallituskauden jälkeenkin. Jos ette tiedä tai tunne Tonia, suosittelen tutustumaan, mikäli mahdollista.
- Tiia Kettunen

Jenny KaarlelaJenny jumppaa! Jenny pumppaa! Jenny humppaa!

Jenny on tosi mukava tyyppi, jonka kanssa on kiva jutella. Jenny on kotoisin Torniosta ja opiskelee tällä hetkellä restonomiksi ensimmäistä vuotta. Jenny on hullu treenaamaan ja ohjaakin itse omien treeniensä lisäksi paljon jumppia. Jenny huolehtii meidän kansainvälisyydestä ja on sitä kautta paljon tekemisissä meidän kansainvälisten tutoreiden kanssa. Jenny toimii samalla myös itse kv-tutorina. Jennyllä on hyvä huumorintaju!
- Miia Enckell

Kristiina IssakainenNimi Kristiina, Krisseksikin kutsutaan. Tuleva insinööri, joten baarielämä on tuttua. Viettää aikaa paljon hallituksen kanssa ja käy jokaikisissä LAMKOn pippaloissa. Nykyinen harrastus Feelshape-valmennukseen kuuluva liikuntaohjelma, jossa treenataan kovaa ja korkealta 20min, muuten liikuntaa tulee bussista kotia ja näin edespäin.

Luonteelta todella tiukkis, mutta se ei välity kyllä eteenpäin. Joka laivareissun jälkeen Kristiinaa keinuttaa viikon ainaki, jos ei toisenkin. On kuullut useasti kysymyksen: ootko raskaana? Jopa omalta mummolta. Syynä tähä lienee se että, keinuttaa ja aamupahoinvointiakin on ollut..
- Jenny Kaarlela

Jere ”Kaksinkäsin” VirinsaloTämä 21-vuotias salskea ja sporttinen sosionomipoika Jere, nauttii seesteisistä syysilloista takkatulen äärellä, romanttisista iltakävelyistä kirkkaan Vesijärven rannalla ja viinilasillisesta juustojen äärellä... Tai sitten ei.

Jere Virinsalo, joka tunnetaan myös Jere ”Kaksinkäsin” Virinsalona, on hallituksen kuopus ja hoitaa liikunta- ja kulttuurisektoria Miian kanssa. ”Kaksinkäsin” Virinsalo on energinen kaveri, jolla riittää vauhtia niin yö- kuin työelämässä. Lisäksi läpän määrä Jerellä, jolla riittää vauhtia aamuun asti, harvoin illan myötä vähenee saati sitten paranee. Välillä suusta tulee asiaa nopeammin kuin pää pysyy mukana, mutta tämähän ei menoa haittaa. Kummallisia puolia Jeressä on se, että kun aamuyön pikkutunteina itsellä kun silmissä pyörii pizzahima ja oma tyyny, tämä kaveri pomppii paikalle kuin 25 espressoa vetänyt pussirotta. En ymmärrä miten, mutta ilmeisen helposti.

Jere on myös herkkä artistisielu, vaikkakin toistaiseksi itsensä toteuttaminen on jäänyt vain sopimattomissa paikoissa tanssimiseen. Hallitus on tosin jo alkukevään lähtölaukaukselta odotellut luvattua räppäystä. Jere on myös valokuvauksellinen kaveri, ja kuvaileekin itse lähes kaikkia valokuviaan sanoin #keepitclassy. Muun hallituksen suusta useiten Jerestä kuultua: ”Ei Jere perkele” ja ”Missä se Jere on?”.

Jere Virinsalo on myös sinkkumies, eli sporttiset mimmit ottakee yhteyttä. ;)
- Joel Ollikainen


Miia "pökäle" EnckellMiia on hallituksen höyhensarjalainen, eli pieni ja pippurinen työnraataja. Hän on LAMKOn liikunta- ja kulttuurivastaava, joka rakastaa urheilua ja liikkumista. Tästä syystä energiaa hänellä riittää ja siksi Miia on erittäin kova höntsäämään! Olemme huomanneet, että mitä väsyneempi Miia on, niin sitä huonommat jutut ovat. Sama vaikutus tapahtuu opiskelijabileissä parin drinkin jälkeen ja peli on valmis alkamaan!

Miia on PalLi, niin persoonaltaan kuin opintolinjaltaakin ja siksi organisointikyky ja markkinointi on omaa luokkaansa. Koska Miia on aamuihmisiä, niin usein ihmettelemme, että mikä on homman nimi kun iltaseitsemältä on jo iltasadun aika ja aamulla viestit tulevat viiden aikaan salilta. :D Miian vahvuuksia ovat ääretön periksiantamattomuus, ystävällisyys sekä ulkonäkö. ;)

P.S. Tekstissä ei ole yhtään värikynää eli kaikki on totta! Miiaan kannattaa tutustua erityisen hyvin, käyttämällä lempinimeä!
- Jere Virinsalo

Milla TuomiMilla, LAMKOn huvivastaava. Sähäkkä tapaus ja hoitaa hommansa täydellä draivilla. Pieni ja pippurinen kuvaa ehkä parhaiten: Milla on herttainen ihminen, mut jos jokin asia ei toimi eikä lähde sujumaan pienellä vihjailulla, niin sen kyllä huomaa. On kadehdittavaa, että joku kerkiää käydä koulussa ja töissä, samalla hoitaa huvivastaavan hommia, että olla joskus vapaallakin. Ehdottomasti 5/5 ottaisin uudestaankin hallitukseen.
- Camilla Pulkkinen

Tiia "Viestinä" KettunenSe sinitukkainen tunnetaan hallituksessa nimellä viestinä, muut kutsuvat häntä jopa Tiiaksi. Opiskelee sosterkalla, mutta haaveilee salaa olevansa muotoiluinsinööri. Hoitaa viestinnän sektorin lisäksi myös hallituksen kovaa motivointia. Vapaa-ajallaan hän kirjoittaa omaa blogiaan ja tekee paljon videoita (salavideoitakin). Saatat usein kuulla viestinän suusta: "moi pitää mennä!" tai sitten kuuluisat sanat: "anteeks" ja "apua". 

Tiiaa ja minua yhdistää mielenkiintoinen asia, nauraminen kaikelle mille muut eivät naura. Tiia on kaikin puolin hauska, melkein aina iloinen, älykäs sekä erittäin karismaattinen. Viestinän tunnistaa siis kadulla kovasta äänestä/naurusta, sekä hyvistä kommenteista. Tiian käsialaa voit nähdä LAMKOn blogissa, YouTubessa, Twitterissä ja muita en teille kerrokkaan. Hänellä on aina paljon hommia, mutta kerkee pitämään myös vapaa-aikaa, kadehdin.
- Kristiina Issakainen


IN ENGLISH

Presenting: LAMKO's board through each other's eyes


Camilla Pulkkinen - Darkest secrets of the chairman


"Exemplary leading - neatly tipsy"

Camilla is working as the Chairman of the board. I know that she is part of everything that is happening around here. Old scout motto “Be prepared” fits her like a glove; It’s the way she handles things, even though the preparations for finishing school might need some fine adjusting ☺(don’t kill plz). I really appreciate the way Camilla connects with other people and works as a mental bridge builder and repairer of those which are broken. She really is dedicated to her work.

I have known Camilla long before I got involved with the Board, mostly because we used to have same hobbies as well as similar geographical location in childhood. I haven’t regretted knowing her even after all these years and I’m looking forward to deep small-hour chit-chats. I’m apologizing in advance for after-party sleep deprivation. It truly is easy to get acquainted with Camilla and have exceptionally good conversations regardless of time and situation. You should definitely get to know her if you haven’t done it already!
- Toni Tilsala


Joel Ollikainen


"I am from Mäntyharju!" & "everything is good - as long as there's a llama on your head"

Joel is nice. He does his work 100% even though he's taking part in everything. I don't even know them all, but at least he's LAMKO's vice chairman and the head of educational policies, events section's helping hand and a member of Linkki association. He has the dumbest jokes of the whole board (maybe because he always jokes about me), but it's probably because he's from Mäntyharju.

With Joel, it's always fun and rarely boring. For example, you can drink vodka till seven in the morning and eat beefsteak. Here you have to know, that I don't really eat meat. Except with Joel. You can also talk about really deep things or even politics with him. Joel and I have one thing in common, our favorite my little pony is Pinkie Pie.
- Milla Tuomi

Toni Tilsala


"Good tour - a lot of customers" & "dark future ahead"

Toni works as the head of social policies in LAMKO or as the event badge and poster designer. Toni and I have a lot in common: we say yes to almost everything, we worship the faculty of Design, we stay up late and overuse wine as well as coffee. Also our sense of humor is as good/bad and we both have the habit of making weird faces.

I've never seen Toni mad and even a little upset, he's very pensive and smart. Toni's true nature is very noble-minded and friendly. I would be blessed to get to work with Toni in some way in the future. I think and hope we stay at least friends after this year. If you don't know Toni, I recommend you get to know him, if possible.
- Tiia Kettunen

Jenny KaarlelaJenny moves! Jenny pumps! Jenny grooves!

Jenny is a really great person, who is nice to talk with. Jenny is from Tornio and is studying hospitality management for the first year. Jenny is crazy with training and is instructing a lot of gymnastic exercises in addition to her own sports. Jenny is taking care of our international things and that way, is working a lot with international tutors. Jenny also works as a international tutor herself. Jenny has a good taste of humor!
- Miia Enckell

Kristiina IssakainenName is Kristiina, we call her Krisse too. Future engineer, so nightlife is familiar to her. Spends a lot of time with other board members and goes to every LAMKO party. Current hobby is Feelshape-training, where the exercise program is 20 minutes of hard and full training, other athletics comes from walking home from the bus and so on.

Character is very straight-laced, but it doesn't really come across to others. After every cruise, Kristiina is rocking like a ship for a week or two. She's heard the question: are you pregnant? Even from her own grandma. Reason for this is probably the rocking and morning sickness..
- Jenny Kaarlela


Jere "left and right" VirinsaloThis 21-years old handsome and sporty social studies student Jere, enjoys serene autumn nights in the warmth of a fireplace, romantic evening walks at the luminous Vesijärvi beach and a wine glass with tasty cheeses... Or not.

Jere Virinsalo, who's also known as Jere "left and right" Virinsalo is the youngest of the board and runs the sports and culture section with Miia. "Left and right" Virinsalo is an energetic guy, who's night life and work life has enough speed. Also the amount of jokes from Jere, who has full spirit till the morning, rarely decreases during the evening and rarely gets any better. Sometimes his mouth talks before the head can think, but this doesn't matter. Weird sides of Jere is that in the small hours, when all I think is pizza, home and my own pillow, this fellow jumps to the scene like an opossum who has drank 25 espressos. I don't understand how, but seemingly easy.

Jere is also an tender artist soul, even though for now expressing himself has remained in dancing at inappropriate places. The board has been waiting for the promised rapping since early spring's kickoff cruise. Jere is as well a very photogenic dude, who describes all of his photos with #keepitclassy. Other board members usually say about Jere: "Goddammit Jere" and "Where is Jere?".

Jere Virinsalo is also a singe guy, so sporty chicks, hit him up! ;)
- Joel Ollikainen

Miia "poopoo" EnckellMiia is the featherweight board member, little and peppery worker. She's the LAMKO's head of sports and culture, who loves athletics and exercising. For this reason, she's full of energy and Miia is good at fun games! We've noticed that the more tired Miia is, the more bad her stories are. Same thing happens at student parties after a few drinks and the game is on!

Miia is an service business student from her personality as well as study line, so her organizing and marketing skills are in their own level. Because Miia is a morning person, we usually wonder what's going on, when in 7 PM it's time for good night stories and in the morning, first messages comes at 5 AM for the gym. :D Miia's strengths are relentlessness, kindness and good looks. ;)

P.S. The text is not embellished, so everything is true! You get to know Miia very well, by using this nickname!
- Jere Virinsalo


Milla TuomiMilla, LAMKOs head of events. Energetic case and gets the job done with full drive. Small and powerful gives perhaps the best image: Milla is a sweet person, but if something doesn't work, even after a small hint, you can definitely see it. It's enviable, that someone can attend school and work, plus at the same time take care of events, and also sometimes have some free time. I would absolutely take her to the Board again. 5/5!
- Camilla Pulkkinen


Tiia "Communitions" Kettunen


"On a cruise ship to Sweden - is that a sea or a lake?"

That blue haired is know as "communitions" in the board, other might call her Tiia. She's studying at the faculty of social and health care, but secretly wishing to be a design-engineer. She works for communications, but also fiercely motivates other board members. During free time, she writes her own blog and makes a lot of videos (also secret videos). You might hear from Communitions' mouth: "bye gotta go!" or few famous words: "sorry" and "help"

Tiia and I have in common the interesting thing of laughing to everything other don't laugh to. Tiia is in every way funny, almost always happy, smart and very charismatic. Communitions can be recognized from the loud voice/laugh and good comments. Tiia's hand print can be seen in LAMKO's blog, YouTube, Twitter and other's which I won't tell you. She has a lot of work, but can still manage to have free time, I envy her.
- Kristiina Issakainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti