15. maaliskuuta 2018

Liikunnalla hyvää mieltä! / Be active, feel better!


Vuoden 2018 liikuntavastaava Jenny täällä moi! Niin kuin jotkut ehkä muistaa, myös viime vuonna toimin samassa tehtävässä! Kiinnostus liikuntaan ja hyvinvointiin sai minut ehdottomasti jatkamaan tässä tehtävässä.

Mitä sitten vuonna 2018 tulee tapahtumaan?
Haalaripesis-turnaus perinteisesti on taas tulossa vapun aikaan ja tänä vuonna tapahtumasta ois tarkoitus tehdä vielä mahtavampi ja isompi kuin edellisvuosina. Tulette kuulemaan tästä muutoksesta heti kun on sen aika. Onhan se kyllä aikakin tehdä tähän tapahtumaan jotain uutta, koska useampi vuosi menty samalla kaavalla.LiiKu appro is here again! Viime vuodesta saatiin hyvä ponnahduslauta tälle vuodelle ja LiiKu appro tapahtuma saa jatkoa. Kevään ja kesän aikana kannattaa olla hereillä ja katsella sekä LiiKu approt facebookkia ja instagrammia! Paljastuksia ja lisäinfoa on tulossa.

Uusia liikuntatapahtumia suunnitellaan koko ajan kuumeisesti ja niitä julkistetaan kunhan asiat niin sanotusti selkiää. Hyvänä esimerkkinä oli 5.3 opiskelijaravit Jokimaalla, joka oli mahtava tapahtuma ja näitä tullaan toivottavasti saamaan lisää. Olithan 5.3. mukana ja lunastit hienon haalarimerkin sekä alennuksen seuraaviin raveihin?

Ja jos on ideoita tai toiveita liittyen liikuntatapahtumiin, laitathan emailia liikunta@lamko.fi tai vetäise hihasta kun törmäillään!

Tänään saatiin myös hyviä uutisia: korkeakoululiikunnan suositukset on nyt julkaistu ja ne on kaikkien nähtävillä  http://oll.fi/liikuntapolitiikka/korkeakoululiikunnan-suositukset/  Näissä suosituksissa on muun muassa korostettu sitä että, seisominen istumisen sijaan on parempi vaihtoehto myös koulun tunneilla.Luvatkaas mulle yks juttu: Tehdään vuodesta 2018 hyvinvoinnin vuosi! Panostetaan siihen omaan hyvinvointiin, kaikkiin hyvinvoinnin alueisiin: liikuntaan, ravintoon, rentoutumiseen ja nukkumiseen! Näillä eväillä me jaksetaan opiskella ja tehdä asioita myös vapaa-ajalla!

Urheilullista kevättä,

Jenny
Liikuntavastaava

---

Here is head of sports Jenny writing now. Maybe some of you remember that I was head of sports in year 2017 also. I am very passionate and interested in sports and well-being so that’s why I wanted continue in LAMKO!

What is going to happen in year 2018?
Overall Finnish baseball tournament is coming again. This year I would like to make the event even bigger than last year. I will let you know as soon as I can say something more! I think now is time to create something new because we have had same things so many years.Sport and culture appro is here again! Last year was a good start and now the event is coming again. Check LiiKu appro Facebook and Instagram on this Spring and Summer to know more about the upcoming event.

Some new events are coming also and I will publish them as soon as we get everything organized. Good example of these new events was the student horse racing on March 5th at Jokimaa. I hope you were there to experience it and you got really nice overall badge and also good discounts for next horse racing.

If you have any good ideas or wishes about new sport events, please let me know! Send me email to liikunta@lamko.fi or come to talk to me when you meet me!

Today we got some good news: Recommendations for sports for institutes of higher education have been published and you can find them http://oll.fi/liikuntapolitiikka/korkeakoululiikunnan-suositukset/ (only in Finnish or Swedish). In these recommendations it has been highlighted that standing is a good option for sitting in school lessons.Promise me one thing: Let’s make this year the best year for well-being. Make sure that you are active, eat, rest and sleep enough! That’s how we have energy to study and spend quality time together!

Athletic spring,

Jenny
Head of sports


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti